Óriási kőfelverődés javítása lehetséges szélvédő csere nélkül?

Természetesen lehetséges, ha valaki mást most az nem igaz. Cégünk bármekkora karcolást vagy kőfelverődést el tud tüntetni. A lényeg az, hogy ne legyen betörve a szélvédő csak repedve, ez a kulcsa. Láttunk már nagyon sok mindent a pályafutásunk alatt: nem beszélve a 200ft-os nagyságú repedéstől kezdve az egész szélvédőt keresztül szelő repedésig.

Kőfelverődés javítás

Nincs különbség a kis és a nagy repedések között, ez ennyire egyszerű. Gondoljunk bármi másra pl: ha van egy törés a csempében a fűrdőszobában akkor azt is ugyan úgy kell kijavítani mint egy ha 10 törés, repedés lenne rajta. Nincs semmi különbség, csupán annyi, hogy a szélvédőnkön maximum 3 repedés javítás lehet a látótérben. Sajnos ez műszaki vizsgához kötött követelmény.

Ha túl nagy a repedés akkor már egyből mindenki a cserét javasolja?

Természetesen a csere az sokkal gyorsabb folyamat mint a javítás. Gondoljunk bele, hogy kicserélni 1 óra és megjavítani a szélvédő repedését ha nagyon komoly a repedés akkor 4-5 óra is lehet. Azonban egy eredeti gyári szélvédő mindig sokkal jobb megoldás mint utángyártott, szerintünk. Itt elég belegondolni az utángyártott termékek piacára, katasztrófa.

Cégünk azt mondja, hogy megpróbál minden eredeti gyári szélvédőt megmenteni ha lehetséges! Ugyanis erre örök garancia jár! Nem mind1, hogy a felverődés helyén ha újra probléma lenne akkor ingyen újra megcsinálja valaki.

Mekkora az esélye, hogy egy javított szélvédőn újra repedés keletkezzen?

Amikor egy üveg megtörik akkor ott mikor epedések keletkeznek. A ragasztó amit a szakemberek használnak ezekbe a repedésekbe vákum segítségével megpróbál bejutni. Látszatra szinte tökéletesen kijavítható egy kőfelverődés repedése. Azonban ha mikroszkóp alatt megnézzük akkor már nem teljesen beszélhetünk erről.

Ami nem eredeti és ha nem gyári az már nem az igazi. Ezt mindenki tudja, egy megragasztott szék lába sosem lesz olyan mint az eredeti. Ezért bármikor történhet bármi vele.

Az örök garancia az mit takar?

Amennyiben cégünk csinálta meg a szélvédő javítását, úgy azon a ponton amíg az eredeti szélvédő van benne az autóban és ugyan ott keletkezik a repedés úgy azt amíg élünk addig ingyen újra megjavítjuk. Ez ennyire egyszerű.