Szélvédő javítás 15. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legfontosabb: társaságunk Budapest 15. kerületben fellelhető és innen rajtolunk naponta munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elautóznak ha rendelést kapunk. De miért pont Budapest 15 kerület? Minden szervezet Budapest 15. kerületben van? Miért? Azért mert ez a fókusz, ez ennyire egyszerű. Budapest 15 kerületből kiindulva akárhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most gondoljunk bele ha valamelyik Pest megyei Array lenne a fókusz unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 15. kerület áthajtani, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy akárhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag hasíték szélvédő javítása
Csillag hasíték szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 15

Mik a lehetőségeim, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 15. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel ragasztani a hasíték területét, hogy ne szivárogjon be a szennyeződés. Mind1, hogy hol kutyagolunk akár itt: Budapest 15. kerület, mert bármilyen településen ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen alkalmakra, mert előbb utóbb előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a közlekedési eszközben egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Tovább gurúlhatok ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan részen repedt be a szélvédő, ami nem érinti a haladásban, akkor tovább lehet utazni.Egyértelműen ha van nálunk ragasztó és nem szemereg semmi akkor egykettőre le kell ragasztani. Mind1, hogy hol vagyok pl 15. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami hátráltató tényező lehet az a parkolás, mert pl Budapest 15. kerület ha olyan részen Array, akkor nagyon nehéz leparkolni. A másik tényező pedig a hasíték súlyossága. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztonságos haladásban, akkor nem szabad tovább utazni az autóval.Ilyenkor sajna autómentőt kell hívni.

Cégünk nemrég indította el az autómentő biztonsági szolgáltatását, így kettő az egyben tudja elrendezni a repedését és a jármű szállítását ha mellettünk dönt.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 15. kerületben?

Elsők között telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a hasíték és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk felvételt, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen hasíték és mennyibe kerülhet.

Budapest 15. kerületben a sebes a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és újjá varázsoljuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.15. kerület + vonzáskörzetében!

Mivel lehet megelőzni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási összeget visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy Augusztusban keletkezett egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a tél, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós hasíték elindúlt repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem vesszük rá magunkat. Amikor már óriási a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mennyibe kerűlne.

Ilyenkor már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 15. kerület?

Akkor ha nem akarunk Array költekezni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt pocsékolni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint közötti intervallum lehet, míg az ebből kialakuló komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 15. kerület + vonzáskörzetében nincs plussz költség. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog költekezni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 15. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 15. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs különbség tevés.
Hogy járok jobban? Ha megcsináltatom egykettőre ha van 1 repedésem, vagy várjak türelmesen míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem fontos várni vele, mert szélvédő csere is lehet a következménye. Azonban ha csak kagylós hasíték van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell egykettőre szélvédő javítóhoz rohanni.