Szélvédő javítás 8. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legfontosabb: szervezetünk Budapest 8. kerületben található és innen kelünk útra minden hétköznap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elutaznak ha rendelést kapunk. De miért pont Budapest 8 kerület? Minden társaság Budapest 8. kerületben van? Miért? Azért mert ez a gócpont, ez ennyire egyszerű. Budapest 8 kerületből startolva mindenhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most képzeljük el ha valamelyik Pest megyei Array lenne a gócpont unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 8. kerület áthaladni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy mindenhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag sérülés szélvédő javítása
Csillag sérülés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 8

Mit tehetek, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 8. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel légmentesen fedni a sérülés részét, hogy ne szivárogjon be a por. Mind1, hogy hol sétálunk akár itt: Budapest 8. kerület, mert bármilyen településen ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen esetekre, mert jövőben előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a autóban egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Utazhatok még vele ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan területen repedt be a szélvédő, ami nem érinti a vezetésben, akkor tovább lehet vezetni.Magától értetődően ha van nálunk ragasztó és nem szemereg semmi akkor rögtön le kell légmentesen fedni. Mind1, hogy hol vagyok pl 8. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami visszatartó lehet az a parkolás, mert pl Budapest 8. kerület ha olyan területen Array, akkor elég nehéz leparkolni. A másik körűlmény pedig a sérülés súlyossága. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a veszélytelen vezetésben, akkor nem szabad tovább vezetni az autóval.Ilyenkor sajnálatos módon autómentőt kell hívni.

Cégünk nemrég indította el az autómentő leányvállalatát, így kettő az egyben tudja eljárni a repedését és a jármű szállítását ha elhatározza magát.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 8. kerületben?

Elsők között telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a sérülés és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk képet, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen sérülés és mennyi lenne a költsége.

Budapest 8. kerületben a szélsebes a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és szervizeljük a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.8. kerület + vonzáskörzetében!

Meg lehet e előzni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási kiadást visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy melegben létrejött egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a tél, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós sérülés megkezdett repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem vesszük rá magunkat. Amikor már óriási a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mennyibe kerűlne.

Ilyenkor már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 8. kerület?

Amennyiben ha nem akarunk Array kiadni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt szánni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint lehet, míg az ebből létrejövő komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 8. kerület + vonzáskörzetében nincs semmilyen felár. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog kiadni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 8. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 8. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs különbség tevés.
Hogy járok jobban? Ha megjavíttatom rögtön ha van 1 repedésem, vagy időzzek míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem érdemes várni vele, mert szélvédő csere is lehet a vége. Azonban ha csak kagylós sérülés van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell rögtön szélvédő javítóhoz rohanni.