Szélvédő javítás 19. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a leglényegesebb: vállalkozásunk Budapest 19. kerületben található és innen kelünk útra minden hétköznap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elmennek ha telefonhívást kapunk. De miért pont Budapest 19 kerület? Minden vállalkozás Budapest 19. kerületben van? Miért? Azért mert ez a csomópont, ez ennyire egyszerű. Budapest 19 kerületből haladva mindenhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most gondoljunk bele ha valamelyik Pest megyei Array lenne a csomópont unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 19. kerület átjutni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy mindenhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag hasíték szélvédő javítása 19. kerület
Csillag hasíték szélvédő javítása 19. kerület
Szélvédő javítása 19. kerület

Mit kell tennem, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 19. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel ragasztani a hasíték helyét, hogy ne szivárogjon be a por. Mind1, hogy hol járunk akár itt: Budapest 19. kerület, mert mindenhol ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen alkalmakra, mert bármikor előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a közlekedési eszközben egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Utazhatok még vele ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan területen repedt be a szélvédő, ami nem zavarja a haladásban, akkor tovább lehet menni.Természetesen ha van nálunk ragasztó és nem ömlik semmi akkor expressz le kell ragasztani. Mind1, hogy hol vagyok pl 19. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami lassító lehet az a parkolás, mert pl Budapest 19. kerület ha olyan területen Array, akkor nehezen megy leparkolni. A másik alternatíva pedig a hasíték súlyossága. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztos haladásban, akkor nem szabad tovább menni az autóval.Ilyenkor sajnálatosan autómentőt kell hívni.

Cégünk pár hónapja indította el az autómentő újabb szolgáltatását, így kettő az egyben tudja eljárni a repedését és a jármű szállítását ha mellettünk dönt.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 19. kerületben?

Kezdetben telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a hasíték és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk fényképet, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen hasíték és mennyi lenne a költsége.

Budapest 19. kerületben a sebes a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és megjavítjuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.19. kerület + vonzáskörzetében!

Mivel lehet elkerűlni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási pénzt visszakapjuk.

Milyen PROFI szélvédő javító technológiával dolgozunk a 19. kerületben?

Cégünk minden kerületben ugyan azokat a szélvédő javító ipari eszközöket használja. Amiben folyamatosan másat használunk az a ragasztó. Azért mert nem mind1, hogy az adott sérülésbe milyen gyantát / ragasztót rakunk, ez már a szakmbeli része a szélvédő javításnak.

Nézzük, hogy milyen eszközöket és gyantákat használunk, akár a 19. kerületben:
 1. Szélvédő javító gyanta: Glass Mechanix gyantacsaládot használjuk erre a célra. Amerikai gyártó és Profi minőség.
  Glass Mechanix szélvédő javító gyanta
 2. Szélvédő javító készlet: Daytona Cup szélvédőjavító rendszerrel dolgozunk Budapest összes kerületében.
  Glass Mechanix szélvédő javító készlet
 3. Híd: injektornak a Daytona Bridge Assembly profi hidat használunk.
  Glass Mechanix szélvédő javító híd

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy melegben keletkezett egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a rideg, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós hasíték megkezdett repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem erőltetjük meg magunkat. Amikor már zavaró a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mekkora lenne a költsége.

Ilyenkor már csak 2 lehetőségünk akad:
 • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
 • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 19. kerület?

Végezetűl ha nem akarunk Array kiadni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt pocsékolni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint lehetséges, míg az ebből kialakuló komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 19. kerület + vonzáskörzetében nincs plussz költség. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog kiadni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 19. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 19. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs különbség tétel.
Hogy járok jobban? Ha megjavíttatom expressz ha van 1 repedésem, vagy időzzek míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem érdemes várni vele, mert szélvédő csere is lehet a következménye. Azonban ha csak kagylós hasíték van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell expressz szélvédő javítóhoz szaladni.
Referenciáink a 19. kerületben "Szélvédő javítás FIX áron":
Szélvédők javítását minden nap végezzük Budapesten és vonzáskörzetében. Itt be szeretnénk mutatni pár képet, arról ahogy éppen dolgozunk.

Szélvédő javítása referencia 19. kerület 1
Szélvédő javítása referencia 19. kerület 2
Szélvédő javítása referencia 19. kerület 3
Szélvédő javítása referencia 19. kerület 4
Szélvédő javítása referencia 19. kerület 5
Szélvédő javítása referencia 19. kerület 6
Szélvédő javítása referencia 19. kerület 7
Szélvédő javítása referencia 19. kerület 8
Szélvédő javítása referencia 19. kerület 9
Szélvédő javítása referencia 19. kerület 10