Mobil szélvédő javítás Budapest:

Cégünk elsődleges profilja a szélvédő javítás, azon belül is a mobil szélvédő javítás, azon belül is Budapest összes kerületében gyorsszolgálat alapon. Igazából, most sok mindent leírtunk 1 mondatban, ami sok magyarázatra szorul:

 • 1: Szélvédő javítás és ami mögötte van:


  Egy járműnek az üvegei eléggé biztonságosan vannak kialakítva és a szélvédője berobbanásmentes minden járműnek. Azonban mi a helyzet a hajszál vagy csillag repedésekkel? Ha megkérdeznénk 10 embert, az lenne a válasz 9-nek, hogy semmi ott van és kész, nem zavar. Minden történet amit egymásnak szoktunk mesélni az itt kezdődik. Azaz „be van kicsit repedve, nem érdekes”.

  A járműveknek pl egy szimpla személyautónak a szélvédője az elsődleges pajzsa, mert az véd meg a széltől, időjárástól, bogaraktól stb… Amikor a szélvédő megsérül, akkor az integritása sem marad ugyan olyan, azaz folyamatosan gyengülni kezd, amikor egy idő után egyszer csak annyira „rongálódott” lesz a szélvédő, hogy javíthatatlan lesz.

  Az emberek homokba dugják a fejüket sok esetben: meg sem tudjuk számolni, hogy naponta hány alkalommal keresnek meg minket, hogy „van egy kis repedés a szélvédőmön, mennyibe kerül?” Erre a kérdésre választ adni nagyon nehéz, mert látatlanban megmondani nagyon nehéz. Azonban minden esetben van egy alap költség ami alatt veszteséges lenne a szolgáltatásunk, így mindig azt az összeget mondjuk kezdő árnak. Ilyenkor persze már is sok és lerakják a telefont.

  Miért is baj ez? Azért mert ha végig hallgatnák a szakembert, akkor megtudnák, hogy a ragasztó avagy gyanta amit használunk, örök garanciát tud adni a szélvédő javítására. A másik fontos dolog, hogy a javítás negyed annyiba sem kerül, mint egy komplett szélvédő csere. Negyed annyi időbe sem kerül, mint egy szélvédő csere, illetve a jármű a javítás után azonnal használható.

  Amennyiben nem lesz javítva a szélvédő, akkor mi lesz?

  A végeredmény a szélvédő csere lesz, ami a szélvédő javításnak a négyszeres avagy ötszörös kiadása is lehet. Részletesebben: amikor egy szélvédő megsérül (hajszálrepedések, nagyobb repedések, kagylós sérülések stb..) keletkezik a szélvédőn, akkor elveszíti az integritását. Így még lehet használni a járművet, mert ezek nem komoly sérülések, persze ha nem zavarja a biztonságos vezetést.

  Az emberek 90%-a így gondolkodik sajnos és amikor bekövetkezik, az hogy már nem lehet javítani és sokszorosát kell kifizetni a szélvédő cseréért és a jármű nem használható pár napig, akkor szokta mindenki vakarnia fejét.

  Ugyanis az a pici sérülés idővel nagyobb és nagyobb lesz és a szélvédő javításnak vannak korlátjai. A kezdeti szélvédő javítás áráról, akkor azt gondoltuk, hogy milyen magas. Most meg már azt gondoljuk a szélvédő csere előtt, hogy bárcsak ne így gondolkodtunk volna. Ezeket a jótanácsokat már az emberek 90%-a nem hallgatja meg és bekövetkezik a legrosszabb verzió.
 • 2: Mobil szélvédő javítás Budapest:

  Ez a szolgáltatás csak Budapesten elérhető gyorsszolgálat formájában. Ugyanis a mobil szélvédő javítás lényege az, hogy mi megyünk oda ahol az Ön autója parkol és ott javítjuk meg a szélvédőját. Ez a szolgáltatás azoknak a legmegfelelőbb, akiknek nincs ideje eljönni a műhelyünkbe és várni 1 órát a javításra. A javító készletünk befér egy autóba így mi oda tudunk menni ahol épp parkol, legyen az garázs, utca sbt… és megjavításra kerül a szélvédő.

  Mivel ugyan azzal a szélvédő javító készlettel dolgozunk itt is mint a műhelyünkben, így tökéletesen ugyan azt a szolgáltatás kapja mintha bejönne hozzánk. Nem kell ott várnia és néznie, hogy mit csinál a szakember, elég csak az elején meg a végén ott lenni.

  A mobil szó a mobilitás szóból ered és annyit tesz, hogy nincs helyhez kötve, igazából ez ennyire egyszerű.

  Miért pont csak Budapesten vagy ilyen mobil szélvédő javítás szolgáltatásunk?

  Azért mert a székhelyünk Budapesten van, ezért innen indulunk és ide érkezünk is vissza minden nap. A gyorsszolgálat pedig nem megoldható csak itt, mert ha olyan helyre kellene kiszállnunk, ami tőlünk 2-3 órára van, akkor azt már nem nevezhetnénk gyorsszolgálatnak.

  Azért mert a székhelyünk Budapesten van, ezért innen indulunk és ide érkezünk is vissza minden nap. A gyorsszolgálat pedig nem megoldható csak itt, mert ha olyan helyre kellene kiszállnunk, ami tőlünk 2-3 órára van, akkor azt már nem nevezhetnénk gyorsszolgálatnak.

Milyen mobil szélvédő javító készlettel rendelkezünk?

 1. Szélvédő javító gyanta: Glass Mechanix gyantacsaládot használjuk erre a célra. Amerikai gyártó és Profi minőség.
  Glass Mechanix szélvédő javító gyanta
 2. Szélvédő javító készlet: Daytona Cup szélvédőjavító rendszerrel dolgozunk Budapest összes kerületében.
  Glass Mechanix szélvédő javító készlet
 3. Híd: injektornak a Daytona Bridge Assembly profi hidat használunk.
  Glass Mechanix szélvédő javító híd
A fentebb említett eszközök összköltsége több mint 800ezer forint, így ha profi Ipari eszközzel akarga Örök garanciával megjavítattni a szélvédőjét Budapest bármely kerületében.