Szélvédő javítás 11. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legalapvetőbb: szervezetünk Budapest 11. kerületben fellelhető és innen startolunk rendszeresen munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elmennek ha munkát kapunk. De miért pont Budapest 11 kerület? Minden társaság Budapest 11. kerületben van? Miért? Azért mert ez a fókusz, ez ennyire egyszerű. Budapest 11 kerületből startolva mindenhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most képzeljük el ha valamelyik Pest megyei Array lenne a fókusz unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 11. kerület áthajtani, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy mindenhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag rongálódás szélvédő javítása
Csillag rongálódás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 11

Mit tehetek, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 11. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel légmentesen fedni a rongálódás részét, hogy ne szivárogjon be a maszat. Mind1, hogy hol kutyagolunk akár itt: Budapest 11. kerület, mert bármilyen térségben ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen esetekre, mert majd valamikor előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a kocsiban egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Még mehetek ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan részen repedt be a szélvédő, ami nem érinti a vezetésben, akkor tovább lehet gurúlni.Magától értetődően ha van nálunk ragasztó és nem esik semmi akkor azonnal le kell légmentesen fedni. Mind1, hogy hol vagyok pl 11. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami visszatartó lehet az a parkolás, mert pl Budapest 11. kerület ha olyan részen Array, akkor elég nehéz leparkolni. A másik tényező pedig a rongálódás mértéke. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztonságos vezetésben, akkor nem szabad tovább gurúlni az autóval.Azonban már sajna autómentőt kell hívni.

Cégünk nemrég indította el az autómentő újabb szolgáltatását, így kettő az egyben tudja elrendezni a repedését és a jármű szállítását ha döntést hoz.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 11. kerületben?

Első lépésben telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a rongálódás és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk képet, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen rongálódás és mennyi lenne a javítás ára.

Budapest 11. kerületben a leggyorsabb a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és megcsináljuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.11. kerület + vonzáskörzetében!

Mikor lehet elkerűlni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási kiadást visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy Augusztusban képződött egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a rideg, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós rongálódás megkezdett repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem vesszük rá magunkat. Amikor már akkora a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mekkora lenne a költsége.

Azonban már már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 11. kerület?

Amennyiben ha nem akarunk Array költekezni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt pocsékolni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint közötti intervallum lehet, míg az ebből létrejövő komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 11. kerület + vonzáskörzetében nincs semmilyen felár. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog költekezni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 11. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 11. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs módosulás.
Hogy járok jobban? Ha megjavíttatom azonnal ha van 1 repedésem, vagy várjak míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem ajánlatos várni vele, mert szélvédő csere is lehet a végeredménye. Azonban ha csak kagylós rongálódás van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell azonnal szélvédő javítóhoz sietni.