Szélvédő javítás 16. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legrelevánsabb: szervezetünk Budapest 16. kerületben található és innen kelünk útra minden nap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére kiszállnak ha munkát kapunk. De miért pont Budapest 16 kerület? Minden vállalkozás Budapest 16. kerületben van? Miért? Azért mert ez a fókusz, ez ennyire egyszerű. Budapest 16 kerületből startolva akárhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most gondoljunk bele ha valamelyik Pest megyei Array lenne a fókusz unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 16. kerület áthajtani, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy akárhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag hasíték szélvédő javítása
Csillag hasíték szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 16

Mit kell tennem, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 16. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel ragasztani a hasíték részét, hogy ne szivárogjon be a por. Mind1, hogy hol megyünk akár itt: Budapest 16. kerület, mert bármilyen térségben ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen helyzetekre, mert bármikor előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a autóban egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Utazhatok még vele ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan területen repedt be a szélvédő, ami nem érinti a utazásban, akkor tovább lehet gurúlni.Azonban ha van nálunk ragasztó és nem szakad semmi akkor kapásból le kell ragasztani. Mind1, hogy hol vagyok pl 16. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami visszatartó lehet az a parkolás, mert pl Budapest 16. kerület ha olyan területen Array, akkor elég nehéz leparkolni. A másik tényező pedig a hasíték súlyossága. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztonságos utazásban, akkor nem szabad tovább gurúlni az autóval.Ekkor már sajnálatos módon autómentőt kell hívni.

Cégünk pár hónapja indította el az autómentő újabb szolgáltatását, így kettő az egyben tudja elintézni a repedését és a jármű szállítását ha mellettünk dönt.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 16. kerületben?

Első lépésben telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a hasíték és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk fotót, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen hasíték és mennyibe kerülhet.

Budapest 16. kerületben a szélsebes a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és megcsináljuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.16. kerület + vonzáskörzetében!

Meg lehet e előzni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási kiadást visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy forróságban létrejött egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a szeptember, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós hasíték megindúlt repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem vesszük rá magunkat. Amikor már akkora a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mekkora lenne a költsége.

Ekkor már már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 16. kerület?

Végezetűl ha nem akarunk Array kiadni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt pocsékolni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint közötti intervallum lehet, míg az ebből napvilágot látó komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 16. kerület + vonzáskörzetében nincs rejtett költség. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog kiadni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 16. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 16. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs kivétel.
Hogy járok jobban? Ha megcsináltatom kapásból ha van 1 repedésem, vagy várjak türelmesen míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem fontos várni vele, mert szélvédő csere is lehet a vége. Azonban ha csak kagylós hasíték van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell kapásból szélvédő javítóhoz szaladni.