Szélvédő javítás 18. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legjelentősebb: vállalkozásunk Budapest 18. kerületben megtalálható és innen kelünk útra minden hétköznap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére kimennek ha munkát kapunk. De miért pont Budapest 18 kerület? Minden cég Budapest 18. kerületben van? Miért? Azért mert ez a centrum, ez ennyire egyszerű. Budapest 18 kerületből elindúlva bárhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most gondoljunk bele ha valamelyik Pest megyei Array lenne a centrum unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 18. kerület áthajtani, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy bárhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag rongálódás szélvédő javítása
Csillag rongálódás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 18

Mit tehetek, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 18. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel légmentesen fedni a rongálódás részét, hogy ne szivárogjon be a por. Mind1, hogy hol utazunk akár itt: Budapest 18. kerület, mert bármilyen térségben ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen esetekre, mert jövőben előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a autóban egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Tovább haladhatok ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan részen repedt be a szélvédő, ami hidegen hagyja a utazásban, akkor tovább lehet utazni.Azonban ha van nálunk ragasztó és nem pereg semmi akkor haladéktalanúl le kell légmentesen fedni. Mind1, hogy hol vagyok pl 18. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami lassító lehet az a parkolás, mert pl Budapest 18. kerület ha olyan részen Array, akkor elég nehéz leparkolni. A másik opció pedig a rongálódás súlyossága. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a veszélytelen utazásban, akkor nem szabad tovább utazni az autóval.Ilyenkor sajnálatosan autómentőt kell hívni.

Cégünk nem olyan régen indította el az autómentő alcégét, így kettő az egyben tudja elrendezni a repedését és a jármű szállítását ha minket választ.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 18. kerületben?

Elsők között telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a rongálódás és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk videót, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen rongálódás és mennyibe kerülhet.

Budapest 18. kerületben a legfürgébb a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és helyrehozzuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.18. kerület + vonzáskörzetében!

Meg lehet e előzni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási költséget visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy nyáron képződött egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a fagy, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós rongálódás elindúlt repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem vesszük rá magunkat. Amikor már zavaró a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mennyi a javítás ára.

Ilyenkor már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 18. kerület?

Amennyiben ha nem akarunk Array költeni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt szánni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint közötti intervallum lehet, míg az ebből létrejövő komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 18. kerület + vonzáskörzetében nincs plussz költség. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog költeni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 18. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 18. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs megkülönböztetés.
Hogy járok jobban? Ha megcsináltatom haladéktalanúl ha van 1 repedésem, vagy várakozzak míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem ajánlatos várni vele, mert szélvédő csere is lehet a következménye. Azonban ha csak kagylós rongálódás van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell haladéktalanúl szélvédő javítóhoz rohanni.