Szélvédő javítás 17. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legfontosabb: vállalkozásunk Budapest 17. kerületben található és innen startolunk rendszeresen munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elmennek ha megrendelést kapunk. De miért pont Budapest 17 kerület? Minden szervezet Budapest 17. kerületben van? Miért? Azért mert ez a csomópont, ez ennyire egyszerű. Budapest 17 kerületből haladva akárhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most képzeljük el ha valamelyik Pest megyei Array lenne a csomópont unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 17. kerület áthaladni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy akárhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag rongálódás szélvédő javítása
Csillag rongálódás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 17

Mit tehetek, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 17. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel tapasztani a rongálódás részét, hogy ne szivárogjon be a szennyeződés. Mind1, hogy hol sétálunk akár itt: Budapest 17. kerület, mert mindenhol ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen bonyodalomra, mert bármikor előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a közlekedési eszközben egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Tovább gurúlhatok ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan helyen repedt be a szélvédő, ami nem érinti a utazásban, akkor tovább lehet utazni.Természetesen ha van nálunk ragasztó és nem ömlik semmi akkor azonnal le kell tapasztani. Mind1, hogy hol vagyok pl 17. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami lassító lehet az a parkolás, mert pl Budapest 17. kerület ha olyan helyen Array, akkor nagyon nehéz leparkolni. A másik körűlmény pedig a rongálódás súlyossága. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztonságos utazásban, akkor nem szabad tovább utazni az autóval.Ekkor sajnálatosan autómentőt kell hívni.

Cégünk nem olyan régen indította el az autómentő biztonsági szolgáltatását, így kettő az egyben tudja elrendezni a repedését és a jármű szállítását ha mellettünk dönt.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 17. kerületben?

Első lépésben telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a rongálódás és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk fényképet, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen rongálódás és milyen árkategóriába tartozna.

Budapest 17. kerületben a villámgyors a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és újjá varázsoljuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.17. kerület + vonzáskörzetében!

Meg lehet e előzni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási költséget visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy nyáron létrejött egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a rideg, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós rongálódás elkezdett repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem vesszük rá magunkat. Amikor már akkora a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mennyi a javítás ára.

Ekkor már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 17. kerület?

Amennyiben ha nem akarunk Array költeni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt pocsékolni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint realizálható, míg az ebből létrejövő komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 17. kerület + vonzáskörzetében nincs rejtett költség. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog költeni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 17. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 17. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs megkülönböztetés.
Hogy járok jobban? Ha megcsináltatom azonnal ha van 1 repedésem, vagy várakozzak míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem fontos várni vele, mert szélvédő csere is lehet a végeredménye. Azonban ha csak kagylós rongálódás van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell azonnal szélvédő javítóhoz sietni.