Szélvédő javítás 23. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legalapvetőbb: szervezetünk Budapest 23. kerületben található és innen megyünk nap mint nap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elugranak ha telefonhívást kapunk. De miért pont Budapest 23 kerület? Minden társaság Budapest 23. kerületben van? Miért? Azért mert ez a központ, ez ennyire egyszerű. Budapest 23 kerületből kiindulva bárhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most képzeljük el ha valamelyik Pest megyei Array lenne a központ unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 23. kerület átjutni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy bárhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag sérülés szélvédő javítása
Csillag sérülés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 23

Mi a teendőm, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 23. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel légmentesen fedni a sérülés helyét, hogy ne szivárogjon be a szennyeződés. Mind1, hogy hol járunk akár itt: Budapest 23. kerület, mert bármely helyen ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen alkalmakra, mert bármikor előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a közlekedési eszközben egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Tovább mehetek ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan részen repedt be a szélvédő, ami nem bántja a vezetésben, akkor tovább lehet utazni.Magától értetődően ha van nálunk ragasztó és nem esik semmi akkor expressz le kell légmentesen fedni. Mind1, hogy hol vagyok pl 23. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami lassító lehet az a parkolás, mert pl Budapest 23. kerület ha olyan részen Array, akkor elég nehéz leparkolni. A másik körűlmény pedig a sérülés súlyossága. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztos vezetésben, akkor nem szabad tovább utazni az autóval.Most már sajnálatosan autómentőt kell hívni.

Cégünk mostanában indította el az autómentő alcégét, így kettő az egyben tudja lebonoylítani a repedését és a jármű szállítását ha minket választ.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 23. kerületben?

Első lépésben telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a sérülés és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk fényképet, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen sérülés és mennyi lenne a költsége.

Budapest 23. kerületben a szélsebes a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és helyrehozzuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.23. kerület + vonzáskörzetében!

Mivel lehet megelőzni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási költséget visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy melegben képződött egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a fagy, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós sérülés elindúlt repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem szánjuk rá magunkat. Amikor már nagyobb a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mennyibe kerűlne.

Most már már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 23. kerület?

Abban az esetben ha nem akarunk Array költeni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt szánni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint realizálható, míg az ebből képződő komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 23. kerület + vonzáskörzetében nincs semmilyen felár. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog költeni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 23. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 23. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs különbség tevés.
Hogy járok jobban? Ha megjavíttatom expressz ha van 1 repedésem, vagy várakozzak míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem ajánlatos várni vele, mert szélvédő csere is lehet a következménye. Azonban ha csak kagylós sérülés van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell expressz szélvédő javítóhoz menni.