Szélvédő javítás 21. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a leglényegesebb: cégünk Budapest 21. kerületben megtalálható és innen megyünk minden nap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elutaznak ha megrendelést kapunk. De miért pont Budapest 21 kerület? Minden szervezet Budapest 21. kerületben van? Miért? Azért mert ez a ország magja, ez ennyire egyszerű. Budapest 21 kerületből haladva bárhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most gondoljunk bele ha valamelyik Pest megyei Array lenne a ország magja unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 21. kerület átmenni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy bárhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag hasíték szélvédő javítása 21. kerület
Csillag hasíték szélvédő javítása 21. kerület
Szélvédő javítása 21. kerület

Mi a teendőm, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 21. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel légmentesen fedni a hasíték helyét, hogy ne szivárogjon be a szennyeződés. Mind1, hogy hol mászkálunk akár itt: Budapest 21. kerület, mert bármely helyen ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen helyzetekre, mert előbb utóbb előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a személygépkocsiban egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Tovább haladhatok ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan területen repedt be a szélvédő, ami nem érinti a vezetésben, akkor tovább lehet menni.Azonban ha van nálunk ragasztó és nem szakad semmi akkor azonnal le kell légmentesen fedni. Mind1, hogy hol vagyok pl 21. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami lassító lehet az a parkolás, mert pl Budapest 21. kerület ha olyan területen Array, akkor nehezen megy leparkolni. A másik alternatíva pedig a hasíték mértéke. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztonságos vezetésben, akkor nem szabad tovább menni az autóval.Azonban már sajnos autómentőt kell hívni.

Cégünk nem olyan régen indította el az autómentő biztonsági szolgáltatását, így kettő az egyben tudja elintézni a repedését és a jármű szállítását ha döntést hoz.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 21. kerületben?

Kezdetben telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a hasíték és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk képet, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen hasíték és mennyi lenne a javítás ára.

Budapest 21. kerületben a leggyorsabb a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és szervizeljük a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.21. kerület + vonzáskörzetében!

Mivel lehet megelőzni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási kiadást visszakapjuk.

Milyen PROFI szélvédő javító technológiával dolgozunk a 21. kerületben?

Cégünk minden kerületben ugyan azokat a szélvédő javító ipari eszközöket használja. Amiben folyamatosan másat használunk az a ragasztó. Azért mert nem mind1, hogy az adott sérülésbe milyen gyantát / ragasztót rakunk, ez már a szakmbeli része a szélvédő javításnak.

Nézzük, hogy milyen eszközöket és gyantákat használunk, akár a 21. kerületben:
 1. Szélvédő javító gyanta: Glass Mechanix gyantacsaládot használjuk erre a célra. Amerikai gyártó és Profi minőség.
  Glass Mechanix szélvédő javító gyanta
 2. Szélvédő javító készlet: Daytona Cup szélvédőjavító rendszerrel dolgozunk Budapest összes kerületében.
  Glass Mechanix szélvédő javító készlet
 3. Híd: injektornak a Daytona Bridge Assembly profi hidat használunk.
  Glass Mechanix szélvédő javító híd

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy Augusztusban keletkezett egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a tél, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós hasíték elindúlt repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem szánjuk rá magunkat. Amikor már nagyobb a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mekkora lenne a költsége.

Azonban már már csak 2 lehetőségünk akad:
 • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
 • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 21. kerület?

Akkor ha nem akarunk Array kiadni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt szánni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint között mozog, míg az ebből kialakuló komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 21. kerület + vonzáskörzetében nincs semmilyen felár. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog kiadni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 21. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 21. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs megkülönböztetés.
Hogy járok jobban? Ha megcsináltatom azonnal ha van 1 repedésem, vagy várjak türelmesen míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem fontos várni vele, mert szélvédő csere is lehet a végeredménye. Azonban ha csak kagylós hasíték van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell azonnal szélvédő javítóhoz szaladni.
Referenciáink a 21. kerületben "Szélvédő javítás FIX áron":
Szélvédők javítását minden nap végezzük Budapesten és vonzáskörzetében. Itt be szeretnénk mutatni pár képet, arról ahogy éppen dolgozunk.

Szélvédő javítása referencia 21. kerület 1
Szélvédő javítása referencia 21. kerület 2
Szélvédő javítása referencia 21. kerület 3
Szélvédő javítása referencia 21. kerület 4
Szélvédő javítása referencia 21. kerület 5
Szélvédő javítása referencia 21. kerület 6
Szélvédő javítása referencia 21. kerület 7
Szélvédő javítása referencia 21. kerület 8
Szélvédő javítása referencia 21. kerület 9
Szélvédő javítása referencia 21. kerület 10