Lehet e munkagépnek is javítani a szélvédőjét?

Igen. Cégünk bármilyen dupla falu szélvédőt meg tud javítani. A szélvédő egy olyan dolog ami minden járműben van amit vezetni lehet. Ugyanis valahol ki kell látni a sofőrnek. A mai világban a szélvédők üvegből készülnek, hiszen ezeken látunk át. Az üvegek pedig megsérűlnek ha valami hozzá csapódik pl: kavics, madár, cserép stb...

Lehet e munkagépnek is javítani a szélvédőjét?

A nagy munkagépeknek a szélvédője is többségében üvegből készül aminek a javítása ugyan úgy működik mint bármelyik más autónak a szélvédő javítása. A sérüléstől függően megfúrjuk a repedés környékét, majd megfelelő hőmérsékletre hevítjük a szélvédőt. Vákuum alatt a repedésbe juttatjuk a megfelelő ragasztót majd nyomás alá helyezzük. Így a repedés 30 perc után eltűnik és közel 100%-osan átlátható és biztonságos lesz újra a szélvédő.

Azoknál a nagy munkagépeknél vagy személyszállításra használt járműveknél ahol meg van szabva a 100%-os biztonság. Avagy személyre szabott biztonsági előírásokkal rendelkeznek mint pl egy repülőgép esetén. Ilyen esetekben az előírásnak kell megfelelni.

Amennyiben az előírás megengedi úgy cégünk vállal bármilyen szélvédő javítást legyen az busz, markoló, repülőgép stb.. aminek duplafalu a szélvédő kialakítása.