Szélvédő javítás 9. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legalapvetőbb: vállalkozásunk Budapest 9. kerületben fellelhető és innen indulunk naponta munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elmennek ha telefonhívást kapunk. De miért pont Budapest 9 kerület? Minden szervezet Budapest 9. kerületben van? Miért? Azért mert ez a centrum, ez ennyire egyszerű. Budapest 9 kerületből megindúlva mindenhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most gondoljunk bele ha valamelyik Pest megyei Array lenne a centrum unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 9. kerület áthajtani, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy mindenhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag sérülés szélvédő javítása
Csillag sérülés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 9

Mit kell tennem, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 9. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel légmentesen fedni a sérülés részét, hogy ne szivárogjon be a mocsok. Mind1, hogy hol kutyagolunk akár itt: Budapest 9. kerület, mert bármilyen térségben ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen bonyodalomra, mert bármikor előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a járműben egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Még mehetek ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan területen repedt be a szélvédő, ami nem érinti a haladásban, akkor tovább lehet menni.Egyértelműen ha van nálunk ragasztó és nem szemereg semmi akkor rögtön le kell légmentesen fedni. Mind1, hogy hol vagyok pl 9. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami hátráltató tényező lehet az a parkolás, mert pl Budapest 9. kerület ha olyan területen Array, akkor elég nehéz leparkolni. A másik körűlmény pedig a sérülés mértéke. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a veszélytelen haladásban, akkor nem szabad tovább menni az autóval.Ilyenkor sajnos autómentőt kell hívni.

Cégünk nemrég indította el az autómentő biztonsági szolgáltatását, így kettő az egyben tudja lebonoylítani a repedését és a jármű szállítását ha mellettünk dönt.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 9. kerületben?

Első lépésben telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a sérülés és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk videót, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen sérülés és mennyibe kerülhet.

Budapest 9. kerületben a sebes a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és szervizeljük a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.9. kerület + vonzáskörzetében!

Mivel lehet megelőzni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási kárt visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy Augusztusban keletkezett egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a fagy, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós sérülés megkezdett repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem erőltetjük meg magunkat. Amikor már akkora a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mekkora lenne a költsége.

Ilyenkor már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 9. kerület?

Abban az esetben ha nem akarunk Array kiadni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt szánni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint realizálható, míg az ebből létrejövő komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 9. kerület + vonzáskörzetében nincs rejtett költség. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog kiadni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 9. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 9. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs megkülönböztetés.
Hogy járok jobban? Ha megcsináltatom rögtön ha van 1 repedésem, vagy időzzek míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem ajánlatos várni vele, mert szélvédő csere is lehet a következménye. Azonban ha csak kagylós sérülés van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell rögtön szélvédő javítóhoz rohanni.