Szélvédő javítás 7. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legfontosabb: vállalkozásunk Budapest 7. kerületben található és innen autózunk minden nap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elautóznak ha munkát kapunk. De miért pont Budapest 7 kerület? Minden vállalkozás Budapest 7. kerületben van? Miért? Azért mert ez a ország magja, ez ennyire egyszerű. Budapest 7 kerületből startolva mindenhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most gondoljunk bele ha valamelyik Pest megyei Array lenne a ország magja unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 7. kerület áthaladni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy mindenhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag rongálódás szélvédő javítása
Csillag rongálódás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 7

Mit tehetek, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 7. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel ragasztani a rongálódás területét, hogy ne szivárogjon be a por. Mind1, hogy hol kutyagolunk akár itt: Budapest 7. kerület, mert bármilyen térségben ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen alkalmakra, mert jövőben előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a személygépkocsiban egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Vezethetek még ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan helyen repedt be a szélvédő, ami nem bántja a utazásban, akkor tovább lehet menni.Egyértelműen ha van nálunk ragasztó és nem pereg semmi akkor hamar le kell ragasztani. Mind1, hogy hol vagyok pl 7. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami visszatartó lehet az a parkolás, mert pl Budapest 7. kerület ha olyan helyen Array, akkor lassú leparkolni. A másik opció pedig a rongálódás komolysága. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztonságos utazásban, akkor nem szabad tovább menni az autóval.Ekkor balszerencsénkre autómentőt kell hívni.

Cégünk nem olyan régen indította el az autómentő szolgáltatását, így kettő az egyben tudja lebonoylítani a repedését és a jármű szállítását ha mellettünk dönt.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 7. kerületben?

Elsők között telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a rongálódás és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk képet, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen rongálódás és mennyi lenne a költsége.

Budapest 7. kerületben a legfürgébb a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és helyrehozzuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.7. kerület + vonzáskörzetében!

Mivel lehet elkerűlni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási kárt visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy Augusztusban keletkezett egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a szeptember, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós rongálódás megkezdett repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem erőltetjük meg magunkat. Amikor már akkora a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mekkora lenne a költsége.

Ekkor már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 7. kerület?

Abban az esetben ha nem akarunk Array költeni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt szánni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint realizálható, míg az ebből képződő komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 7. kerület + vonzáskörzetében nincs egyéb kiadás. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog költeni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 7. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 7. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs különbség tevés.
Hogy járok jobban? Ha megjavíttatom hamar ha van 1 repedésem, vagy várakozzak míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem célszerű várni vele, mert szélvédő csere is lehet a végeredménye. Azonban ha csak kagylós rongálódás van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell hamar szélvédő javítóhoz menni.