Kőfelverődés javítás


A szélvédő nagyon fontos elem, amelyet mindig tisztán és jó állapotban kell tartani a jó vezetés érdekében. Az üvegen lévő karcolások és karcolások befolyásolhatják a látási viszonyokat vezetés közben, ezért nagyon fontos, hogy vigyázzon rá, és a lehető leghamarabb megszabaduljon a karcolásoktól.

Az autó szélvédője sok mindentől védi Önt: a napsütéstől, a rovaroktól, a portól és minden mástól, ami ronthatja a látási viszonyokat vagy a vezetési képességét.

Vannak azonban más elemek is, amelyek károsíthatják a szélvédőt, és befolyásolhatják a vezetési látási viszonyokat. Olyan karcolások és karcolások keletkezhetnek, amelyekről nem is gondolná, hogy befolyásolhatják a vezetést, különösen éjszaka, amikor mindenki bekapcsolt lámpával közlekedik.

Nagyon fontos, hogy szélvédője mindig jó állapotban legyen, és ne legyenek rajta karcolások vagy karcolások, amelyek veszélyeztethetik a vezetést.

Mi okozza a szélvédő karcolódását?


A jármű szélvédőjén több okból is keletkezhetnek karcolások és karcolások. Íme a leggyakoribbak:
  • Kavics, törmelék: Az első tényező az úttörmelék. A sziklák, a szennyeződések és egyéb szennyeződések karcolásokat okozhatnak és károsíthatják a szélvédőt. Pontosabban, amikor az úton az előtted haladó autó véletlenül elkapja az úton lévő köveket, és egyenesen a szélvédődre dobja őket.
  • Sérült jégkaparók: Ha olyan helyen lakik, ahol havazik és hideg van, elengedhetetlen, hogy eltávolítsa a jeget az autó ablakokról és a szélvédőről. Ennek a cselekvésnek azonban következményei vannak. A jégkaparókkal megvédheti szélvédőjét. Ha azonban sérültek és régiek, akkor ezek okozhatják a karcolásokat.
  • Hibás ablaktörlő lapátok: A régi ablaktörlő lapátok esetén arra számíthatunk, hogy a szélvédő idővel megsérül és megkarcolódik az üveg. Ez gyakran előfordul, ha az üveg száraz, vagy ha valami apróság, például egy kő vagy kavics beakad a pengék alá.
  • Nem megfelelő tisztítás: A tisztítás hiánya vagy helytelen tisztítása szintén probléma. A durva kendő megkarcolhatja a szélvédőt, amikor tisztítja. Ezért az üveg tisztításához és védelméhez puha pamut- vagy mikroszálas kendőre van szükség.