Meg tudom magam is javítani a szélvédő repedést?

A válasz igen, a kérdés az, hogy milyen minőségben. A mai világban már mindent meg tudunk magunk csinálni, amihez nem kell mérnöki diploma és van rá termék és leírás. Ezt mindenki a maga szabadidejéhez és pénztárcájához kell, hogy mérje.

Lehet e munkagépnek is javítani a szélvédőjét?


Mik a lehetőségek? Veszünk egy szettet amiben van egy leírás, hogy hogyan is kell elvégezni a kőfelverődés javítását. Megcsináljuk amikor van rá időnk és idegrendszerünk és lesz amilyen lesz. Ha jól sikerül akkor örülünk mert kb fél áron megjavítottuk a repedésünket.

Ha nem sikerül jól akkor vehetünk egy újabb adagot és megpróbálhatjuk újra és újra. Azonban ha már 2-3 szettet veszünk akkor már árban szinte ugyan ott vagyunk mintha megrendelnénk a szélvédő javítás szolgáltatást amire örök garancia van.

Az itt a kérdés, hogy megéri a magunknak megcsinálni, az időt pazarolni rá és így garancia nélkül lesz ami lesz alapon próbálkozunk?

Illetve 1 probléma még fenn áll!

Milyen ragasztó kerüljön a repedésbe? Bármilyen jó amit megveszek? A drágább az jobb mindig?

Ezek a kérdések olyan kérdések amikre egy szélvédő javító szakember tudna kapásból válaszolni. Ahhoz, hogy eldöntsük milyen szettre van nekünk szükségünk kell némi szakértelem és gyakorlat is. Erre a kérdésre mi sem tudunk válaszolni csak akkor ha már láttuk a pontos problémát. Utána már bármire tudunk válaszolni avagy megjavítani.