Szélvédő javítás 20. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a leglényegesebb: vállalkozásunk Budapest 20. kerületben megtalálható és innen kelünk útra nap mint nap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elugranak ha megrendelést kapunk. De miért pont Budapest 20 kerület? Minden szervezet Budapest 20. kerületben van? Miért? Azért mert ez a központ, ez ennyire egyszerű. Budapest 20 kerületből haladva bárhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most képzeljük el ha valamelyik Pest megyei Array lenne a központ unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 20. kerület átjutni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy bárhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag nyílás szélvédő javítása 20. kerület
Csillag nyílás szélvédő javítása 20. kerület
Szélvédő javítása 20. kerület

Mit tehetek, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 20. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel ragasztani a nyílás területét, hogy ne szivárogjon be a maszat. Mind1, hogy hol kutyagolunk akár itt: Budapest 20. kerület, mert mindenhol ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen dologra, mert majd valamikor előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a autóban egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Tovább haladhatok ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan helyen repedt be a szélvédő, ami hidegen hagyja a haladásban, akkor tovább lehet vezetni.Természetesen ha van nálunk ragasztó és nem szemereg semmi akkor egykettőre le kell ragasztani. Mind1, hogy hol vagyok pl 20. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami lassító lehet az a parkolás, mert pl Budapest 20. kerület ha olyan helyen Array, akkor nehézkes leparkolni. A másik körűlmény pedig a nyílás súlyossága. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a veszélytelen haladásban, akkor nem szabad tovább vezetni az autóval.Ekkor sajnos autómentőt kell hívni.

Cégünk hetekkel ezelőtt indította el az autómentő leányvállalatát, így kettő az egyben tudja eljárni a repedését és a jármű szállítását ha elhatározza magát.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 20. kerületben?

Először is telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a nyílás és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk fényképet, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen nyílás és mennyibe kerülhet.

Budapest 20. kerületben a leggyorsabb a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és helyrehozzuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.20. kerület + vonzáskörzetében!

Mi hogyan is javítjuk a szélvédőket Budapest 20. kerületében? Itt van pár előtte és utána kép:

Utána
Előtte
Utána
Előtte
Utána
Előtte

Meg lehet e kerűlni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási kiadást visszakapjuk.

Milyen PROFI szélvédő javító technológiával dolgozunk a 20. kerületben?

Cégünk minden kerületben ugyan azokat a szélvédő javító ipari eszközöket használja. Amiben folyamatosan másat használunk az a ragasztó. Azért mert nem mind1, hogy az adott sérülésbe milyen gyantát / ragasztót rakunk, ez már a szakmbeli része a szélvédő javításnak.

Nézzük, hogy milyen eszközöket és gyantákat használunk, akár a 20. kerületben:
 1. Szélvédő javító gyanta: Glass Mechanix gyantacsaládot használjuk erre a célra. Amerikai gyártó és Profi minőség.
  Glass Mechanix szélvédő javító gyanta
 2. Szélvédő javító készlet: Daytona Cup szélvédőjavító rendszerrel dolgozunk Budapest összes kerületében.
  Glass Mechanix szélvédő javító készlet
 3. Híd: injektornak a Daytona Bridge Assembly profi hidat használunk.
  Glass Mechanix szélvédő javító híd
A fentebb említett eszközök összköltsége több mint 800ezer forint, így ha profi Ipari eszközzel akarga Örök garanciával megjavítattni a szélvédőjét a 20. kerületben Budapesten, akkor mi magunkat ajánljuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy nyáron keletkezett egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a rideg, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós nyílás elindúlt repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem erőltetjük meg magunkat. Amikor már nagy a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mekkora lenne a költsége.

Ekkor már csak 2 lehetőségünk akad:
 • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
 • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 20. kerület?

Amennyiben ha nem akarunk Array költekezni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt pocsékolni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint lehetséges, míg az ebből keletkező komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 20. kerület + vonzáskörzetében nincs rejtett költség. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog költekezni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 20. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 20. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs kivétel.
Hogy járok jobban? Ha megcsináltatom egykettőre ha van 1 repedésem, vagy várjak türelmesen míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem ajánlatos várni vele, mert szélvédő csere is lehet a végeredménye. Azonban ha csak kagylós nyílás van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell egykettőre szélvédő javítóhoz menni.
Referenciáink a 20. kerületben "Szélvédő javítás FIX áron":
Szélvédők javítását minden nap végezzük Budapesten és vonzáskörzetében. Itt be szeretnénk mutatni pár képet, arról ahogy éppen dolgozunk.

Szélvédő javítása referencia 20. kerület 1
Szélvédő javítása referencia 20. kerület 2
Szélvédő javítása referencia 20. kerület 3
Szélvédő javítása referencia 20. kerület 4
Szélvédő javítása referencia 20. kerület 5
Szélvédő javítása referencia 20. kerület 6
Szélvédő javítása referencia 20. kerület 7
Szélvédő javítása referencia 20. kerület 8
Szélvédő javítása referencia 20. kerület 9
Szélvédő javítása referencia 20. kerület 10