Szélvédő javítás 5. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legrelevánsabb: cégünk Budapest 5. kerületben megtalálható és innen utazunk naponta munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére kimennek ha telefonhívást kapunk. De miért pont Budapest 5 kerület? Minden vállalkozás Budapest 5. kerületben van? Miért? Azért mert ez a ország magja, ez ennyire egyszerű. Budapest 5 kerületből haladva mindenhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most gondoljunk bele ha valamelyik Pest megyei Array lenne a ország magja unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 5. kerület átjutni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy mindenhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag sérülés szélvédő javítása
Csillag sérülés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 5

Mi a teendőm, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 5. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel tapasztani a sérülés részét, hogy ne szivárogjon be a szennyeződés. Mind1, hogy hol sétálunk akár itt: Budapest 5. kerület, mert bármilyen térségben ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen helyzetekre, mert előbb utóbb előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a járgányban egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Utazhatok még vele ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan részen repedt be a szélvédő, ami nem zavarja a haladásban, akkor tovább lehet gurúlni.Minden esetre ha van nálunk ragasztó és nem szemereg semmi akkor expressz le kell tapasztani. Mind1, hogy hol vagyok pl 5. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami nehézség lehet az a parkolás, mert pl Budapest 5. kerület ha olyan részen Array, akkor nehezen megy leparkolni. A másik körűlmény pedig a sérülés súlyossága. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztonságos haladásban, akkor nem szabad tovább gurúlni az autóval.Ekkor már balszerencsénkre autómentőt kell hívni.

Cégünk mostanában indította el az autómentő alcégét, így kettő az egyben tudja elintézni a repedését és a jármű szállítását ha döntést hoz.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 5. kerületben?

Elsők között telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a sérülés és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk fényképet, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen sérülés és mennyi lenne a költsége.

Budapest 5. kerületben a szélsebes a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és megjavítjuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.5. kerület + vonzáskörzetében!

Meg lehet e előzni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási költséget visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy Augusztusban képződött egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a hűvös, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós sérülés megindúlt repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem vesszük rá magunkat. Amikor már zavaró a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mennyi a javítás ára.

Ekkor már már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 5. kerület?

Abban az esetben ha nem akarunk Array költeni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt pocsékolni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint lehetséges, míg az ebből képződő komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 5. kerület + vonzáskörzetében nincs egyéb kiadás. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog költeni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 5. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 5. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs megkülönböztetés.
Hogy járok jobban? Ha megcsináltatom expressz ha van 1 repedésem, vagy várjak míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem érdemes várni vele, mert szélvédő csere is lehet a vége. Azonban ha csak kagylós sérülés van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell expressz szélvédő javítóhoz menni.