Szélvédő javítás 13. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legfontosabb: cégünk Budapest 13. kerületben található és innen indulunk nap mint nap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elmennek ha rendelést kapunk. De miért pont Budapest 13 kerület? Minden szervezet Budapest 13. kerületben van? Miért? Azért mert ez a csomópont, ez ennyire egyszerű. Budapest 13 kerületből haladva akárhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most gondoljunk bele ha valamelyik Pest megyei Array lenne a csomópont unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 13. kerület áthaladni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy akárhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag nyílás szélvédő javítása
Csillag nyílás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 13

Mit kell tennem, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 13. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel ragasztani a nyílás helyét, hogy ne szivárogjon be a kosz. Mind1, hogy hol kutyagolunk akár itt: Budapest 13. kerület, mert mindenhol ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen helyzetekre, mert későbbiekben előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a autóban egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Tovább gurúlhatok ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan helyen repedt be a szélvédő, ami nem bántja a haladásban, akkor tovább lehet hajtani.Természetesen ha van nálunk ragasztó és nem szakad semmi akkor rögtön le kell ragasztani. Mind1, hogy hol vagyok pl 13. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami hátráltató tényező lehet az a parkolás, mert pl Budapest 13. kerület ha olyan helyen Array, akkor nagyon nehéz leparkolni. A másik tényező pedig a nyílás mértéke. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztos haladásban, akkor nem szabad tovább hajtani az autóval.Ilyenkor sajnálatosan autómentőt kell hívni.

Cégünk pár hónapja indította el az autómentő újabb szolgáltatását, így kettő az egyben tudja elintézni a repedését és a jármű szállítását ha elhatározza magát.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 13. kerületben?

Elsők között telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a nyílás és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk videót, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen nyílás és mennyi lenne a javítás ára.

Budapest 13. kerületben a leggyorsabb a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és helyrepofozzuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.13. kerület + vonzáskörzetében!

Mivel lehet elkerűlni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási kiadást visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy Augusztusban létrejött egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a fagy, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós nyílás folyamatosan kezdett repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem erőltetjük meg magunkat. Amikor már nagyobb a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mekkora lenne a költsége.

Ilyenkor már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 13. kerület?

Akkor ha nem akarunk Array költekezni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt szánni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint lehet, míg az ebből létrejövő komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 13. kerület + vonzáskörzetében nincs plussz költség. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog költekezni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 13. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 13. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs kivétel.
Hogy járok jobban? Ha megcsináltatom rögtön ha van 1 repedésem, vagy időzzek míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem célszerű várni vele, mert szélvédő csere is lehet a végeredménye. Azonban ha csak kagylós nyílás van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell rögtön szélvédő javítóhoz rohanni.