Szélvédő javítás 4. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legjelentősebb: vállalkozásunk Budapest 4. kerületben található és innen kelünk útra nap mint nap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elmennek ha rendelést kapunk. De miért pont Budapest 4 kerület? Minden cég Budapest 4. kerületben van? Miért? Azért mert ez a gócpont, ez ennyire egyszerű. Budapest 4 kerületből haladva bárhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most képzeljük el ha valamelyik Pest megyei Array lenne a gócpont unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 4. kerület áthajtani, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy bárhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag repedés szélvédő javítása
Csillag repedés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 4

Mik a lehetőségeim, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 4. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel ragasztani a repedés helyét, hogy ne szivárogjon be a kosz. Mind1, hogy hol utazunk akár itt: Budapest 4. kerület, mert mindenhol ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen dologra, mert későbbiekben előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a személygépkocsiban egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Még mehetek ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan részen repedt be a szélvédő, ami nem érinti a utazásban, akkor tovább lehet menni.Magától értetődően ha van nálunk ragasztó és nem ömlik semmi akkor haladéktalanúl le kell ragasztani. Mind1, hogy hol vagyok pl 4. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami lassító lehet az a parkolás, mert pl Budapest 4. kerület ha olyan részen Array, akkor nagyon nehéz leparkolni. A másik alternatíva pedig a repedés mértéke. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztos utazásban, akkor nem szabad tovább menni az autóval.Most már sajna autómentőt kell hívni.

Cégünk nemrég indította el az autómentő szolgáltatását, így kettő az egyben tudja lebonoylítani a repedését és a jármű szállítását ha elhatározza magát.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 4. kerületben?

Először is telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a repedés és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk felvételt, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen repedés és mennyi lenne a javítás ára.

Budapest 4. kerületben a szélsebes a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és megcsináljuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.4. kerület + vonzáskörzetében!

Mivel lehet megelőzni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási ráfordítást visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy nyáron létrejött egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a tél, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós repedés megkezdett repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem szánjuk rá magunkat. Amikor már nagy a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mennyi a javítás ára.

Most már már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 4. kerület?

Akkor ha nem akarunk Array fizetni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt szánni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint realizálható, míg az ebből keletkező komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 4. kerület + vonzáskörzetében nincs semmilyen felár. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog fizetni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 4. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 4. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs különbség tétel.
Hogy járok jobban? Ha megjavíttatom haladéktalanúl ha van 1 repedésem, vagy várjak türelmesen míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem érdemes várni vele, mert szélvédő csere is lehet a végeredménye. Azonban ha csak kagylós repedés van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell haladéktalanúl szélvédő javítóhoz szaladni.