Szélvédő javítás 3. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legjelentősebb: vállalkozásunk Budapest 3. kerületben található és innen indulunk minden nap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére kiszállnak ha munkát kapunk. De miért pont Budapest 3 kerület? Minden cég Budapest 3. kerületben van? Miért? Azért mert ez a ország magja, ez ennyire egyszerű. Budapest 3 kerületből elindúlva bárhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most képzeljük el ha valamelyik Pest megyei Array lenne a ország magja unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 3. kerület átmenni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy bárhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag rongálódás szélvédő javítása
Csillag rongálódás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 3

Mi a teendőm, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 3. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel légmentesen fedni a rongálódás helyét, hogy ne szivárogjon be a kosz. Mind1, hogy hol kutyagolunk akár itt: Budapest 3. kerület, mert bármilyen térségben ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen esetekre, mert jövőben előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a személygépkocsiban egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Tovább gurúlhatok ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan területen repedt be a szélvédő, ami nem érinti a haladásban, akkor tovább lehet gurúlni.Minden esetre ha van nálunk ragasztó és nem szemereg semmi akkor egyből le kell légmentesen fedni. Mind1, hogy hol vagyok pl 3. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami nehézség lehet az a parkolás, mert pl Budapest 3. kerület ha olyan területen Array, akkor elég nehéz leparkolni. A másik tényező pedig a rongálódás komolysága. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a veszélytelen haladásban, akkor nem szabad tovább gurúlni az autóval.Ekkor már sajna autómentőt kell hívni.

Cégünk mostanában indította el az autómentő biztonsági szolgáltatását, így kettő az egyben tudja elintézni a repedését és a jármű szállítását ha mellettünk dönt.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 3. kerületben?

Első lépésben telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a rongálódás és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk fotót, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen rongálódás és mennyi lenne a költsége.

Budapest 3. kerületben a legfürgébb a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és újjá varázsoljuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.3. kerület + vonzáskörzetében!

Mivel lehet elkerűlni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási ráfordítást visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy melegben keletkezett egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a fagy, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós rongálódás elkezdett repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem szánjuk rá magunkat. Amikor már nagy a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mekkora lenne a költsége.

Ekkor már már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 3. kerület?

Amennyiben ha nem akarunk Array kiadni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt szánni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint lehet, míg az ebből létrejövő komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 3. kerület + vonzáskörzetében nincs rejtett költség. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog kiadni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 3. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 3. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs megkülönböztetés.
Hogy járok jobban? Ha megjavíttatom egyből ha van 1 repedésem, vagy időzzek míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem célszerű várni vele, mert szélvédő csere is lehet a végeredménye. Azonban ha csak kagylós rongálódás van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell egyből szélvédő javítóhoz menni.