Szélvédő javítás 12. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legrelevánsabb: vállalkozásunk Budapest 12. kerületben megtalálható és innen megyünk nap mint nap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elugranak ha megrendelést kapunk. De miért pont Budapest 12 kerület? Minden cég Budapest 12. kerületben van? Miért? Azért mert ez a ország magja, ez ennyire egyszerű. Budapest 12 kerületből elindúlva bárhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most gondoljunk bele ha valamelyik Pest megyei Array lenne a ország magja unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 12. kerület átjutni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy bárhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag rongálódás szélvédő javítása
Csillag rongálódás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 12

Mit tehetek, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 12. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel ragasztani a rongálódás helyét, hogy ne szivárogjon be a mocsok. Mind1, hogy hol járunk akár itt: Budapest 12. kerület, mert mindenhol ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen alkalmakra, mert későbbiekben előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a járgányban egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Tovább haladhatok ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan helyen repedt be a szélvédő, ami nem zavarja a haladásban, akkor tovább lehet gurúlni.Természetesen ha van nálunk ragasztó és nem szemereg semmi akkor egyből le kell ragasztani. Mind1, hogy hol vagyok pl 12. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami nehézség lehet az a parkolás, mert pl Budapest 12. kerület ha olyan helyen Array, akkor nehézkes leparkolni. A másik opció pedig a rongálódás komolysága. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a veszélytelen haladásban, akkor nem szabad tovább gurúlni az autóval.Ekkor sajna autómentőt kell hívni.

Cégünk hetekkel ezelőtt indította el az autómentő alcégét, így kettő az egyben tudja lebonoylítani a repedését és a jármű szállítását ha mellettünk dönt.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 12. kerületben?

Elsők között telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a rongálódás és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk fényképet, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen rongálódás és mennyibe kerülhet.

Budapest 12. kerületben a legfürgébb a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és újjá varázsoljuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.12. kerület + vonzáskörzetében!

Meg lehet e kerűlni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási kiadást visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy forróságban keletkezett egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a hűvös, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós rongálódás elindúlt repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem szánjuk rá magunkat. Amikor már nagy a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mennyibe kerűlne.

Ekkor már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 12. kerület?

Akkor ha nem akarunk Array fizetni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt szánni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint közötti intervallum lehet, míg az ebből létrejövő komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 12. kerület + vonzáskörzetében nincs rejtett költség. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog fizetni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 12. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 12. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs módosulás.
Hogy járok jobban? Ha megjavíttatom egyből ha van 1 repedésem, vagy várjak míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem ajánlatos várni vele, mert szélvédő csere is lehet a végeredménye. Azonban ha csak kagylós rongálódás van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell egyből szélvédő javítóhoz rohanni.