Szélvédő javítás 14. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legalapvetőbb: szervezetünk Budapest 14. kerületben fellelhető és innen kelünk útra minden hétköznap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elutaznak ha rendelést kapunk. De miért pont Budapest 14 kerület? Minden társaság Budapest 14. kerületben van? Miért? Azért mert ez a ország magja, ez ennyire egyszerű. Budapest 14 kerületből elindúlva akárhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most gondoljunk bele ha valamelyik Pest megyei Array lenne a ország magja unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 14. kerület átjutni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy akárhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag repedés szélvédő javítása
Csillag repedés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 14

Mit kell tennem, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 14. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel ragasztani a repedés részét, hogy ne szivárogjon be a por. Mind1, hogy hol utazunk akár itt: Budapest 14. kerület, mert bármilyen térségben ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen helyzetekre, mert jövőben előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a járműben egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Még mehetek ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan helyen repedt be a szélvédő, ami nem zavarja a haladásban, akkor tovább lehet gurúlni.Természetesen ha van nálunk ragasztó és nem esik semmi akkor expressz le kell ragasztani. Mind1, hogy hol vagyok pl 14. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami visszatartó lehet az a parkolás, mert pl Budapest 14. kerület ha olyan helyen Array, akkor nehézkes leparkolni. A másik alternatíva pedig a repedés mértéke. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztonságos haladásban, akkor nem szabad tovább gurúlni az autóval.Ekkor sajnos autómentőt kell hívni.

Cégünk mostanában indította el az autómentő alcégét, így kettő az egyben tudja lebonoylítani a repedését és a jármű szállítását ha minket választ.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 14. kerületben?

Először is telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a repedés és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk felvételt, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen repedés és mennyi lenne a költsége.

Budapest 14. kerületben a villámgyors a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és megcsináljuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.14. kerület + vonzáskörzetében!

Meg lehet e kerűlni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási ráfordítást visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy forróságban képződött egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a hideg, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós repedés megkezdett repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem vesszük rá magunkat. Amikor már akkora a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mennyi a javítás ára.

Ekkor már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 14. kerület?

Amennyiben ha nem akarunk Array költeni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt szánni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint közötti intervallum lehet, míg az ebből képződő komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 14. kerület + vonzáskörzetében nincs egyéb kiadás. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog költeni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 14. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 14. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs kivétel.
Hogy járok jobban? Ha megcsináltatom expressz ha van 1 repedésem, vagy várjak míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem fontos várni vele, mert szélvédő csere is lehet a vége. Azonban ha csak kagylós repedés van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell expressz szélvédő javítóhoz menni.