Szélvédő javítás 6. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legalapvetőbb: cégünk Budapest 6. kerületben található és innen utazunk nap mint nap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elugranak ha rendelést kapunk. De miért pont Budapest 6 kerület? Minden vállalkozás Budapest 6. kerületben van? Miért? Azért mert ez a központ, ez ennyire egyszerű. Budapest 6 kerületből megindúlva bárhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most gondoljunk bele ha valamelyik Pest megyei Array lenne a központ unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 6. kerület átjutni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy bárhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag nyílás szélvédő javítása
Csillag nyílás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 6

Mit tehetek, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 6. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel tapasztani a nyílás területét, hogy ne szivárogjon be a maszat. Mind1, hogy hol lézengünk akár itt: Budapest 6. kerület, mert bármilyen településen ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen alkalmakra, mert későbbiekben előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a járműben egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Tovább mehetek ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan részen repedt be a szélvédő, ami nem érinti a vezetésben, akkor tovább lehet hajtani.Azonban ha van nálunk ragasztó és nem esik semmi akkor azonnal le kell tapasztani. Mind1, hogy hol vagyok pl 6. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami visszatartó lehet az a parkolás, mert pl Budapest 6. kerület ha olyan részen Array, akkor nehezen megy leparkolni. A másik körűlmény pedig a nyílás komolysága. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztos vezetésben, akkor nem szabad tovább hajtani az autóval.Most már sajnálatos módon autómentőt kell hívni.

Cégünk nemrég indította el az autómentő újabb szolgáltatását, így kettő az egyben tudja lebonoylítani a repedését és a jármű szállítását ha döntést hoz.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 6. kerületben?

Először is telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a nyílás és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk videót, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen nyílás és mennyibe kerülhet.

Budapest 6. kerületben a legfürgébb a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és újjá varázsoljuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.6. kerület + vonzáskörzetében!

Mikor lehet elkerűlni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási kárt visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy nyaraláskor keletkezett egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a fagy, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós nyílás elindúlt repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem erőltetjük meg magunkat. Amikor már zavaró a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy mekkora lenne a költsége.

Most már már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 6. kerület?

Akkor ha nem akarunk Array költekezni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret ezen gondolkodni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint lehetséges, míg az ebből képződő komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 6. kerület + vonzáskörzetében nincs plussz költség. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog költekezni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 6. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 6. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs módosulás.
Hogy járok jobban? Ha megjavíttatom azonnal ha van 1 repedésem, vagy időzzek míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem ajánlatos várni vele, mert szélvédő csere is lehet a következménye. Azonban ha csak kagylós nyílás van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell azonnal szélvédő javítóhoz menni.