Szélvédő javítás 10. kerület olcsón, gyorsan, örök garanciával:

Ami a legrelevánsabb: cégünk Budapest 10. kerületben található és innen kelünk útra nap mint nap munkába, azaz szélvédőket javítani. Azonban munkatársaink Pest megye bármelyik településére elugranak ha telefonhívást kapunk. De miért pont Budapest 10 kerület? Minden szervezet Budapest 10. kerületben van? Miért? Azért mert ez a központ, ez ennyire egyszerű. Budapest 10 kerületből haladva mindenhová el tudunk jutni autóval 1-2 órán belül (ha a forgalom is úgy akarja). Most gondoljunk bele ha valamelyik Pest megyei Array lenne a központ unk? Onnan mennyi idő lenne Budapest 10. kerület átjutni, ha pont a másik oldalára kell eljutnunk. Pont ezért van a székhelyünk Budapesten. Azért, hogy mindenhová nagyon gyorsan eljussunk a javítani való szélvédőig.
Csillag nyílás szélvédő javítása
Csillag nyílás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Budapest 10

Mi a teendőm, ha berepedt a szélvédőm itt: Budapest 10. kerületben?

Amennyiben van rá lehetőség, akkor le kell gyorsan valamivel ragasztani a nyílás helyét, hogy ne szivárogjon be a szennyeződés. Mind1, hogy hol mászkálunk akár itt: Budapest 10. kerület, mert bármilyen településen ugyan ezt kell csinálni. Mindenkinek fel kell készülnie az ilyen alkalmakra, mert jövőben előfordulhat. Ezért tartsunk mindig a személygépkocsiban egy széles ragasztót, ezzel nagyon Array segíthetünk a szélvédőnknek.

Még mehetek ha berepedt a szélvédőm?

Ez attól függ! Amennyiben olyan területen repedt be a szélvédő, ami nem bántja a utazásban, akkor tovább lehet gurúlni.Azonban ha van nálunk ragasztó és nem zuhog semmi akkor azonnal le kell ragasztani. Mind1, hogy hol vagyok pl 10. kerület? Persze, hiszen ez nem helyszínfüggő. Ami lassító lehet az a parkolás, mert pl Budapest 10. kerület ha olyan területen Array, akkor nehézkes leparkolni. A másik alternatíva pedig a nyílás mértéke. Amennyiben annyira berepedt a szélvédő, hogy zavarja a biztonságos utazásban, akkor nem szabad tovább gurúlni az autóval.Azonban már sajnálatos módon autómentőt kell hívni.

Cégünk pár hónapja indította el az autómentő újabb szolgáltatását, így kettő az egyben tudja elintézni a repedését és a jármű szállítását ha döntést hoz.

Hogyan zajlik egy szélvédő javítás itt: Budapest 10. kerületben?

Először is telefonon felhív minket és elmondja, hogy mi történt és hol. Fontos tudnunk, hogy milyen a nyílás és milyen súlyos. Amennyiben nem sürgős az Array, abban az esetben e-mailben küldhet róla nekünk képet, amiről mi megmondjuk, hogy ez milyen nyílás és mennyi lenne a költsége.

Budapest 10. kerületben a legfürgébb a szélvédő javítás szolgáltatásunk, mert itt van a székhelyünk. Bármelyik kerületbe áll épp az Array, mi odamegyünk és kijavítjuk a szélvédőt.

Amennyiben a biztonságot választjuk és nem bíznánk a véletlenre a szélvédőnket, akkor hívjon minket.10. kerület + vonzáskörzetében!

Mivel lehet elkerűlni a szélvédő berepedését?

Igazából semmivel. Olyan megelőzést tudunk tenni, hogy Casco-t kötünk és így a javítási összeget visszakapjuk.

Hidegben vagy melegben reped jobban a szélvédő?

Alapvető fizika: Tegyük fel, hogy melegben keletkezett egy kagylós sérülés a szélvédőn. Nem foglalkoztunk vele, mert nem a vezető oldalon volt és nem zavarta a sofőrt a vezetetésben. Jött a szeptember, a hideg és a szélvédő fagyos időben, a hőmérsékletkülönbség anyagfeszültséget okoz, ez pedig a sérülésnél a szélvédő berepedéséhez vezethet. A kagylós nyílás elkezdett repedni a hidegtől. Ekkor már elgondolkodunk a javításon de van, hogy ilyenkor még nem szánjuk rá magunkat. Amikor már nagy a repedés, hogy zavaró mi magyarok ekkor kezdünk el telefonálgatni, hogy milyen drága lenne.

Azonban már már csak 2 lehetőségünk akad:
  • 1: Drágán még meg lehet csináltatni és verjük a fejünket a falba, hogy amikor még csak kagylós volt, akkor nem csináltattuk meg.
  • 2: Már csak a szélvédő csere segít mert a nagy hőmérséklet különbség miatt úgy berepedt a szélvédő, hogy már nem lehet javítani.
Összeségében, ha nem foglalkozunk vele még az elején, akkor a 10-15 ezres forintos költségből akár az ötszörösét is fizethetjük.

Mennyibe kerülhet egy kagylós szélvédő javítás itt: Budapest 10. kerület?

Amennyiben ha nem akarunk Array fizetni, akkor még a kagylós sérülést kell megjavíttattunk. Tudjuk, hogy senki sem szeret erre időt pocsékolni, mert csak 1 kagylós sérülés, alig látszik. Azonban a kagylós sérülés javítása csak 8-15ezer forint közötti intervallum lehet, míg az ebből kialakuló komolyabb sérülések a többszörösébe is.

Cégünk székhelye Budapesten van, így 10. kerület + vonzáskörzetében nincs egyéb kiadás. Nem cm alapon, hanem FIX áron dolgozunk. Így mind1, hogy hol van az Array, odamegyünk és annyit fog fizetni amennyiben előzőleg megállapodtunk.
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk itt: 10. kerületben?
Budapest minden kerületében PL: 10. kerületben is ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, nincs különbség tevés.
Hogy járok jobban? Ha megjavíttatom azonnal ha van 1 repedésem, vagy várjak türelmesen míg több lesz?
Ez a repedéstől függ. Amennyiben komoly a repedés, úgy nem célszerű várni vele, mert szélvédő csere is lehet a következménye. Azonban ha csak kagylós nyílás van és nincs még hideg (mert hidegben gyorsan romlik az Array a sérülésnek), akkor nem kell azonnal szélvédő javítóhoz szaladni.