Olcsó szélvédő javítás Vasad és vonzáskörzete kapásból :

Ritkán gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami bökkenő lesz ha most Vasad vagy annak településen utazunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e folyik az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai problémáival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet bökkenő. Az kocsiutak sajnálatos módon Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak kavicsok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk közlekedő jármű ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön becsapódik. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a bármikor akár egy komplett szélvédő cserét is generálhat ha nem foglalkozunk vele. A csillag repedéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet előbb utóbb.

Csillag nyílás szélvédő javítása
Csillag nyílás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Vasad

Az kocsiutak állapota Vasad településen:

Ha itt kutyagolunk akkor sajnálatos módon itt is előfordulhat, hogy a silány út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg kavicsok. Sajnos Vasad és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy robajt halljuk akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Vasad vagy településen akkor érdemes megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e karcolódott meg.

Mit tegyek ha Vasad vagy annak településen berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a nyílás helyét, hogy ne menjen bele semmilyen kosz . Persze ha szakad az eső vagy a hó akkor ez nem igazán lehetséges de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél sterillebb a nyílás belseje és minél gyorsabban javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet kijavítani a szélvédőt.

Szervezetünk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Vasad és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha most Vasad településen megtörtént a bökkenő akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és sehova tovább ! Higgadtan el lehetguruúlni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Társaságunk rezidenciáája és a mobilitás:

Vállalkozásunk rezidenciáája Budapesten van, rendszeresen innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a mélygarázsban mi helyrepofozzuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábaguruúlni sérült szélvédővel és hazamenni javított szélvédővel.