Olcsó szélvédő javítás Uri és vonzáskörzete egyből :

Elvétve gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami bökkenő lesz ha bármikor Uri vagy annak körzetben járunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e folyik az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai hibáival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet bökkenő. Az autóutak sajnálatos módon Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak murvaok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk közlekedő jármű ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön landolhat. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a bármikor akár egy komplett szélvédő cserét is eredményezhet ha nem foglalkozunk vele. A csillag repedéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet majdan.

Csillag repedés szélvédő javítása
Csillag repedés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Uri

Az autóutak állapota Uri körzetben:

Ha itt lézengünk akkor sajnálatos módon itt is előfordulhat, hogy a silány út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg murvaok. Sajnos Uri és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy repedést halljuk akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Uri vagy körzetben akkor fontos megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e repedt meg.

Mit tegyek ha Uri vagy annak körzetben berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a repedés helyét, hogy ne menjen bele semmilyen szennyeződés . Persze ha aláhull az eső vagy a hó akkor ez nem igazán valószínűsíthető de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél higénikusabb a repedés közepe és minél gyorsabban javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megjavítani a szélvédőt.

Társaságunk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Uri és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha bármikor Uri körzetben megtörtént a bökkenő akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és egyhelyben kell maradni ! Higgadtan el lehetvezetni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Szervezetünk székhelye és a mobilitás:

Cégünk székhelye Budapesten van, rendszeresen innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a út szélén mi megjavítjuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábavezetni sérült szélvédővel és elmenni javított szélvédővel.