Olcsó szélvédő javítás Törtel és vonzáskörzete rögtön :

Soha gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami malőr lesz ha mostanában Törtel vagy annak településen bumlizunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e folyik az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai buktatóival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet malőr. Az aszfalt sajnos Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak mini sziklaok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk haladó jármű ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön eshet. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a bármikor akár egy komplett szélvédő cserét is okozhat ha nem foglalkozunk vele. A kagylós repedéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet a jövőben.

Csillag repedés szélvédő javítása
Csillag repedés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Törtel

Az aszfalt jellege Törtel településen:

Ha itt sétálunk akkor sajnos itt is előfordulhat, hogy a minőségtelen út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg mini sziklaok. Sajnos Törtel és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy csettenést halljuk akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Törtel vagy településen akkor célszerű megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e repedt be.

Mit tegyek ha Törtel vagy annak településen berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a repedés helyét, hogy ne menjen bele semmilyen szennyeződés . Persze ha pereg az eső vagy a hó akkor ez nem igazán valószínűsíthető de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél tisztább a repedés belseje és minél hamarább javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megcsinálni a szélvédőt.

Szervezetünk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Törtel és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha mostanában Törtel településen megtörtént a malőr akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és meg kell állni ! Nyugodtan el lehetutazni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Vállalkozásunk központja és a mobilitás:

Társaságunk központja Budapesten van, rendszeresen innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a út szélén mi megcsináljuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábautazni sérült szélvédővel és elhajtani javított szélvédővel.