Olcsó szélvédő javítás Telki és vonzáskörzete egykettőre :

Soha gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami bibi lesz ha éppen Telki vagy annak régióban megyünk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e csepeg az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai hibáival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet bibi. Az aszfalt sajna Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak mini sziklaok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk haladó autó ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön repülhet. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a bármikor akár egy komplett szélvédő cserét is generálhat ha nem foglalkozunk vele. A kagylós repedéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet majdan.

Csillag rongálódás szélvédő javítása
Csillag rongálódás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Telki

Az aszfalt minősége Telki régióban:

Ha itt sétálunk akkor sajna itt is előfordulhat, hogy a silány út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg mini sziklaok. Sajnos Telki és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy csattanást érzékeljük akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Telki vagy régióban akkor érdemes megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e karcolódott meg.

Mit tegyek ha Telki vagy annak régióban berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a rongálódás helyét, hogy ne menjen bele semmilyen mocsok . Persze ha pereg az eső vagy a hó akkor ez nem igazán megoldható de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél tisztább a rongálódás közepe és minél hamarább javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet kijavítani a szélvédőt.

Cégünk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Telki és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha éppen Telki régióban megtörtént a bibi akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és megállni és várakozni ! Zavartalanúl el lehethajtani oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Vállalkozásunk központja és a mobilitás:

Társaságunk központja Budapesten van, naponta innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a parkolóban mi újjá varázsoljuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábahajtani sérült szélvédővel és tovább menni javított szélvédővel.