Olcsó szélvédő javítás Solymár és vonzáskörzete egykettőre :

Nemigen gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami bökkenő lesz ha valamikor Solymár vagy annak övezetben utazunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e folyik az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai problémáival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet bökkenő. Az autóutak sajnálatos módon Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak zúzott kőok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk utazó sofőr ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön repülhet. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a későbbiekben akár egy komplett szélvédő cserét is előidézhet ha nem foglalkozunk vele. A kagylós repedéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet majdan.

Csillag repedés szélvédő javítása
Csillag repedés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Solymár

Az autóutak jellege Solymár övezetben:

Ha itt sétálunk akkor sajnálatos módon itt is előfordulhat, hogy a silány út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg zúzott kőok. Sajnos Solymár és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy csettenést észleljük akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Solymár vagy övezetben akkor érdemes megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e repedt be.

Mit tegyek ha Solymár vagy annak övezetben berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a repedés helyét, hogy ne menjen bele semmilyen szennyeződés . Persze ha zuhog az eső vagy a hó akkor ez nem igazán valószínűsíthető de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél érintetlenebb a repedés közepe és minél gyorsabban javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet feljavítani a szélvédőt.

Szervezetünk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Solymár és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha valamikor Solymár övezetben megtörtént a bökkenő akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és egyhelyben kell maradni ! Hidegvérrel el lehetguruúlni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Társaságunk központja és a mobilitás:

Cégünk központja Budapesten van, minden hétköznap innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a garázsban mi kijavítjuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábaguruúlni sérült szélvédővel és tovább menni javított szélvédővel.