Olcsó szélvédő javítás Ráckeve és vonzáskörzete kapásból :

Ritkán gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami probléma lesz ha éppen Ráckeve vagy annak környezetében megyünk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e csepeg az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai buktatóival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet probléma. Az utak sajnálatosan Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak mini sziklaok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk haladó jármű ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön becsapódik. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a későbbiekben akár egy komplett szélvédő cserét is vezethet ha nem foglalkozunk vele. A csillag repedéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet későbbiekben.

Csillag hasíték szélvédő javítása
Csillag hasíték szélvédő javítása
Szélvédő javítása Ráckeve

Az utak jellege Ráckeve környezetében:

Ha itt mászkálunk akkor sajnálatosan itt is előfordulhat, hogy a silány út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg mini sziklaok. Sajnos Ráckeve és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy repedést érzékeljük akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Ráckeve vagy környezetében akkor érdemes megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e sérült meg.

Mit tegyek ha Ráckeve vagy annak környezetében berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a hasíték helyét, hogy ne menjen bele semmilyen mocsok . Persze ha zuhog az eső vagy a hó akkor ez nem igazán lehetséges de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél sterillebb a hasíték méllye és minél hamarább javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megcsinálni a szélvédőt.

Társaságunk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Ráckeve és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha éppen Ráckeve környezetében megtörtént a probléma akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és megállni és várakozni ! Nyugodt szívvel el lehetvezetni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Vállalkozásunk központja és a mobilitás:

Cégünk központja Budapesten van, rendszeresen innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a utcán mi kijavítjuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábavezetni sérült szélvédővel és elhajtani javított szélvédővel.