Olcsó szélvédő javítás Pilis és vonzáskörzete egyből :

Nemigen gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami nehézség lesz ha most Pilis vagy annak környezetében megyünk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e szökik az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai hibáival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet nehézség. Az utcák sajnos Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak zúzott kőok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk közlekedő gépjármű ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön landolhat. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a majd valamikor akár egy komplett szélvédő cserét is okozhat ha nem foglalkozunk vele. A kőfelverődéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet előbb utóbb.

Csillag hasíték szélvédő javítása
Csillag hasíték szélvédő javítása
Szélvédő javítása Pilis

Az utcák állapota Pilis környezetében:

Ha itt kutyagolunk akkor sajnos itt is előfordulhat, hogy a minőségtelen út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg zúzott kőok. Sajnos Pilis és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy robajt érzékeljük akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Pilis vagy környezetében akkor fontos megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e sérült meg.

Mit tegyek ha Pilis vagy annak környezetében berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a hasíték helyét, hogy ne menjen bele semmilyen maszat . Persze ha szakad az eső vagy a hó akkor ez nem igazán valószínűsíthető de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél szarazabb a hasíték belseje és minél hamarább javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megcsinálni a szélvédőt.

Cégünk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Pilis és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha most Pilis környezetében megtörtént a nehézség akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és egyhelyben kell maradni ! Nyugodtan el lehetvezetni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Vállalkozásunk központja és a mobilitás:

Szervezetünk központja Budapesten van, minden hétköznap innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a garázsban mi helyrepofozzuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábavezetni sérült szélvédővel és elmenni javított szélvédővel.