Olcsó szélvédő javítás Pest és vonzáskörzete kapásból :

Nemigen gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami bibi lesz ha bármikor Pest vagy annak övezetben úton vagyunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e folyik az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai buktatóival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet bibi. Az autóutak sajnos Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak zúzott kőok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk utazó autós ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön ráesik. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a előbb utóbb akár egy komplett szélvédő cserét is vezethet ha nem foglalkozunk vele. A kagylós repedéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet idővel.

Csillag hasíték szélvédő javítása
Csillag hasíték szélvédő javítása
Szélvédő javítása Pest

Az autóutak állapota Pest övezetben:

Ha itt utazunk akkor sajnos itt is előfordulhat, hogy a silány út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg zúzott kőok. Sajnos Pest és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy csettenést érzékeljük akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Pest vagy övezetben akkor érdemes megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e rongálódott meg.

Mit tegyek ha Pest vagy annak övezetben berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a hasíték helyét, hogy ne menjen bele semmilyen szennyeződés . Persze ha esik az eső vagy a hó akkor ez nem igazán lehetséges de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél tisztább a hasíték közepe és minél gyorsabban javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megjavítani a szélvédőt.

Szervezetünk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Pest és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha bármikor Pest övezetben megtörtént a bibi akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és egyhelyben kell maradni ! Higgadtan el lehethajtani oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Társaságunk központja és a mobilitás:

Cégünk központja Budapesten van, nap mint nap innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a parkolóban mi újjá varázsoljuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábahajtani sérült szélvédővel és elhajtani javított szélvédővel.