Olcsó szélvédő javítás Makád és vonzáskörzete kapásból :

Ritkán gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami probléma lesz ha mostanában Makád vagy annak környékén úton vagyunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e szökik az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai buktatóival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet probléma. Az úttestek sajna Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak mini sziklaok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk közlekedő gépjármű ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön becsapódik. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a későbbiekben akár egy komplett szélvédő cserét is generálhat ha nem foglalkozunk vele. A problémával foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet idővel.

Csillag repedés szélvédő javítása
Csillag repedés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Makád

Az úttestek minősége Makád környékén:

Ha itt járunk akkor sajna itt is előfordulhat, hogy a ócska út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg mini sziklaok. Sajnos Makád és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy csettenést észleljük akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Makád vagy környékén akkor érdemes megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e repedt meg.

Mit tegyek ha Makád vagy annak környékén berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a repedés helyét, hogy ne menjen bele semmilyen por . Persze ha zuhog az eső vagy a hó akkor ez nem igazán valószínűsíthető de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél érintetlenebb a repedés méllye és minél gyorsabban javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megcsinálni a szélvédőt.

Cégünk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Makád és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha mostanában Makád környékén megtörtént a probléma akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és egyhelyben kell maradni ! Hidegvérrel el lehetmenni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Társaságunk rezidenciáája és a mobilitás:

Vállalkozásunk rezidenciáája Budapesten van, minden hétköznap innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a utcán mi megcsináljuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábamenni sérült szélvédővel és elhajtani javított szélvédővel.