Olcsó szélvédő javítás Letkés és vonzáskörzete azon nyomban :

Ritkán gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami slmasztika lesz ha valamikor Letkés vagy annak régióban ingázunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e csepeg az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai gondjaival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet slmasztika. Az utak sajnálatosan Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak zúzott kőok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk haladó jármű ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön repülhet. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a későbbiekben akár egy komplett szélvédő cserét is generálhat ha nem foglalkozunk vele. A csillag repedéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet a jövőben.

Csillag sérülés szélvédő javítása
Csillag sérülés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Letkés

Az utak állapota Letkés régióban:

Ha itt lézengünk akkor sajnálatosan itt is előfordulhat, hogy a elnyűtt út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg zúzott kőok. Sajnos Letkés és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy ütődést észleljük akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Letkés vagy régióban akkor érdemes megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e repedt be.

Mit tegyek ha Letkés vagy annak régióban berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a sérülés helyét, hogy ne menjen bele semmilyen szennyeződés . Persze ha szakad az eső vagy a hó akkor ez nem igazán valószínűsíthető de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél tisztább a sérülés méllye és minél gyorsabban javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megjavítani a szélvédőt.

Szervezetünk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Letkés és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha valamikor Letkés régióban megtörtént a slmasztika akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és megállni és várakozni ! Hidegvérrel el lehethajtani oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Vállalkozásunk rezidenciáája és a mobilitás:

Cégünk rezidenciáája Budapesten van, rendszeresen innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a mélygarázsban mi helyrepofozzuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábahajtani sérült szélvédővel és elhajtani javított szélvédővel.