Olcsó szélvédő javítás Kóka és vonzáskörzete egyből :

Soha gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami kellemetlenség lesz ha valamikor Kóka vagy annak körzetben bumlizunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e repedt az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai gondjaival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet kellemetlenség. Az utcák sajna Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak kavicsok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk haladó sofőr ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön eshet. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a majd valamikor akár egy komplett szélvédő cserét is kiválthat ha nem foglalkozunk vele. A gonddal foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet későbbiekben.

Csillag hasíték szélvédő javítása
Csillag hasíték szélvédő javítása
Szélvédő javítása Kóka

Az utcák minősége Kóka körzetben:

Ha itt megyünk akkor sajna itt is előfordulhat, hogy a rossz út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg kavicsok. Sajnos Kóka és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy csattanást halljuk akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Kóka vagy körzetben akkor ajánlatos megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e repedt meg.

Mit tegyek ha Kóka vagy annak körzetben berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a hasíték helyét, hogy ne menjen bele semmilyen szennyeződés . Persze ha aláhull az eső vagy a hó akkor ez nem igazán megoldható de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél higénikusabb a hasíték méllye és minél gyorsabban javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet kijavítani a szélvédőt.

Vállalkozásunk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Kóka és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha valamikor Kóka körzetben megtörtént a kellemetlenség akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és sehova tovább ! Megfontoltan el lehetkormányozni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Cégünk székhelye és a mobilitás:

Társaságunk székhelye Budapesten van, nap mint nap innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a mélygarázsban mi kijavítjuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábakormányozni sérült szélvédővel és elhajtani javított szélvédővel.