Olcsó szélvédő javítás Kistarcsa és vonzáskörzete kapásból :

Ritkán gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami bibi lesz ha éppen Kistarcsa vagy annak övezetben járunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e szökik az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai buktatóival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet bibi. Az kocsiutak sajnálatos módon Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak mini sziklaok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk haladó jármű ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön ráesik. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a majd valamikor akár egy komplett szélvédő cserét is kiválthat ha nem foglalkozunk vele. A kőfelverődéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet későbbiekben.

Csillag nyílás szélvédő javítása
Csillag nyílás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Kistarcsa

Az kocsiutak jellege Kistarcsa övezetben:

Ha itt kutyagolunk akkor sajnálatos módon itt is előfordulhat, hogy a elhasznált út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg mini sziklaok. Sajnos Kistarcsa és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy csattanást halljuk akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Kistarcsa vagy övezetben akkor ajánlatos megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e karcolódott meg.

Mit tegyek ha Kistarcsa vagy annak övezetben berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a nyílás helyét, hogy ne menjen bele semmilyen mocsok . Persze ha esik az eső vagy a hó akkor ez nem igazán valószínűsíthető de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél sterillebb a nyílás belseje és minél hamarább javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet kijavítani a szélvédőt.

Cégünk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Kistarcsa és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha éppen Kistarcsa övezetben megtörtént a bibi akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és meg kell állni ! Higgadtan el lehetmenni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Társaságunk rezidenciáája és a mobilitás:

Vállalkozásunk rezidenciáája Budapesten van, naponta innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a út szélén mi helyrehozzuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábamenni sérült szélvédővel és elmenni javított szélvédővel.