Olcsó szélvédő javítás Kisoroszi és vonzáskörzete azon nyomban :

Hébe hóba gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami malőr lesz ha éppen Kisoroszi vagy annak övezetben bumlizunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e repedt az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai gondjaival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet malőr. Az utak sajna Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak zúzott kőok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk haladó sofőr ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön ráesik. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a előbb utóbb akár egy komplett szélvédő cserét is eredményezhet ha nem foglalkozunk vele. A gonddal foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet későbbiekben.

Csillag nyílás szélvédő javítása
Csillag nyílás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Kisoroszi

Az utak állapota Kisoroszi övezetben:

Ha itt lézengünk akkor sajna itt is előfordulhat, hogy a rossz út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg zúzott kőok. Sajnos Kisoroszi és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy pukkanást érzékeljük akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Kisoroszi vagy övezetben akkor fontos megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e repedt meg.

Mit tegyek ha Kisoroszi vagy annak övezetben berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a nyílás helyét, hogy ne menjen bele semmilyen maszat . Persze ha pereg az eső vagy a hó akkor ez nem igazán lehetséges de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél szarazabb a nyílás méllye és minél gyorsabban javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megjavítani a szélvédőt.

Cégünk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Kisoroszi és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha éppen Kisoroszi övezetben megtörtént a malőr akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és sehova tovább ! Hidegvérrel el lehetvezetni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Társaságunk székhelye és a mobilitás:

Vállalkozásunk székhelye Budapesten van, naponta innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a garázsban mi helyrehozzuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábavezetni sérült szélvédővel és tovább menni javított szélvédővel.