Olcsó szélvédő javítás Kemence és vonzáskörzete haladéktalanúl :

Elvétve gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami kellemetlenség lesz ha bármikor Kemence vagy annak környezetében járunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e repedt az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai hibáival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet kellemetlenség. Az autóutak sajnos Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak kavicsok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk utazó autós ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön becsapódik. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a bármikor akár egy komplett szélvédő cserét is generálhat ha nem foglalkozunk vele. A repedéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet majdan.

Csillag sérülés szélvédő javítása
Csillag sérülés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Kemence

Az autóutak állapota Kemence környezetében:

Ha itt kutyagolunk akkor sajnos itt is előfordulhat, hogy a rossz út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg kavicsok. Sajnos Kemence és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy csettenést halljuk akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Kemence vagy környezetében akkor érdemes megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e karcolódott meg.

Mit tegyek ha Kemence vagy annak környezetében berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a sérülés helyét, hogy ne menjen bele semmilyen por . Persze ha szemereg az eső vagy a hó akkor ez nem igazán lehetséges de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél higénikusabb a sérülés belseje és minél hamarább javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megjavítani a szélvédőt.

Társaságunk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Kemence és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha bármikor Kemence környezetében megtörtént a kellemetlenség akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és meg kell állni ! Megfontoltan el lehetmenni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Vállalkozásunk rezidenciáája és a mobilitás:

Cégünk rezidenciáája Budapesten van, minden nap innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a garázsban mi szervizeljük a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábamenni sérült szélvédővel és tovább menni javított szélvédővel.