Olcsó szélvédő javítás Kakucs és vonzáskörzete hamar :

Nemigen gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami malőr lesz ha bármikor Kakucs vagy annak régióban úton vagyunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e repedt az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai problémáival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet malőr. Az autóutak sajna Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak murvaok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk haladó autó ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön becsapódik. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a bármikor akár egy komplett szélvédő cserét is eredményezhet ha nem foglalkozunk vele. A gonddal foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet előbb utóbb.

Csillag nyílás szélvédő javítása
Csillag nyílás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Kakucs

Az autóutak minősége Kakucs régióban:

Ha itt megyünk akkor sajna itt is előfordulhat, hogy a silány út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg murvaok. Sajnos Kakucs és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy csettenést érzékeljük akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Kakucs vagy régióban akkor ajánlatos megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e rongálódott meg.

Mit tegyek ha Kakucs vagy annak régióban berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a nyílás helyét, hogy ne menjen bele semmilyen mocsok . Persze ha aláhull az eső vagy a hó akkor ez nem igazán valószínűsíthető de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél higénikusabb a nyílás belseje és minél hamarább javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megjavítani a szélvédőt.

Társaságunk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Kakucs és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha bármikor Kakucs régióban megtörtént a malőr akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és megállni és várakozni ! Higgadtan el lehetutazni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Cégünk rezidenciáája és a mobilitás:

Szervezetünk rezidenciáája Budapesten van, nap mint nap innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a út szélén mi szervizeljük a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábautazni sérült szélvédővel és tovább menni javított szélvédővel.