Olcsó szélvédő javítás Gomba és vonzáskörzete kapásból :

Soha gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami slmasztika lesz ha éppen Gomba vagy annak településen ingázunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e folyik az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai buktatóival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet slmasztika. Az út sajna Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak murvaok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk közlekedő jármű ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön becsapódik. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a majd valamikor akár egy komplett szélvédő cserét is eredményezhet ha nem foglalkozunk vele. A csillag repedéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet idővel.

Csillag repedés szélvédő javítása
Csillag repedés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Gomba

Az út állapota Gomba településen:

Ha itt járunk akkor sajna itt is előfordulhat, hogy a rossz út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg murvaok. Sajnos Gomba és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy robajt halljuk akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Gomba vagy településen akkor érdemes megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e karcolódott meg.

Mit tegyek ha Gomba vagy annak településen berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a repedés helyét, hogy ne menjen bele semmilyen por . Persze ha aláhull az eső vagy a hó akkor ez nem igazán lehetséges de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél sterillebb a repedés méllye és minél gyorsabban javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet feljavítani a szélvédőt.

Társaságunk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Gomba és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha éppen Gomba településen megtörtént a slmasztika akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és egyhelyben kell maradni ! Nyugodt szívvel el lehetvezetni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Cégünk székhelye és a mobilitás:

Szervezetünk székhelye Budapesten van, rendszeresen innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a utcán mi helyrepofozzuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábavezetni sérült szélvédővel és hazamenni javított szélvédővel.