Olcsó szélvédő javítás Csomád és vonzáskörzete egykettőre :

Nemigen gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami probléma lesz ha éppen Csomád vagy annak körzetben utazunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e repedt az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai buktatóival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet probléma. Az úttestek sajnálatosan Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak zúzott kőok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk utazó sofőr ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön eshet. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a majd valamikor akár egy komplett szélvédő cserét is okozhat ha nem foglalkozunk vele. A kőfelverődéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet majdan.

Csillag hasíték szélvédő javítása
Csillag hasíték szélvédő javítása
Szélvédő javítása Csomád

Az úttestek jellege Csomád körzetben:

Ha itt sétálunk akkor sajnálatosan itt is előfordulhat, hogy a ócska út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg zúzott kőok. Sajnos Csomád és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy csettenést érzékeljük akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Csomád vagy körzetben akkor célszerű megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e sérült meg.

Mit tegyek ha Csomád vagy annak körzetben berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a hasíték helyét, hogy ne menjen bele semmilyen maszat . Persze ha aláhull az eső vagy a hó akkor ez nem igazán megoldható de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél tisztább a hasíték méllye és minél hamarább javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megjavítani a szélvédőt.

Társaságunk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Csomád és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha éppen Csomád körzetben megtörtént a probléma akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és megállni és várakozni ! Nyugodt szívvel el lehetutazni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Vállalkozásunk rezidenciáája és a mobilitás:

Cégünk rezidenciáája Budapesten van, naponta innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a mélygarázsban mi megcsináljuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábautazni sérült szélvédővel és elhajtani javított szélvédővel.