Olcsó szélvédő javítás Buda és vonzáskörzete azon nyomban :

Soha gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami nehézség lesz ha éppen Buda vagy annak övezetben úton vagyunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e csöpög az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai buktatóival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet nehézség. Az úttestek balszerencsére Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak murvaok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk haladó jármű ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön csapódhat. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a bármikor akár egy komplett szélvédő cserét is eredményezhet ha nem foglalkozunk vele. A kagylós repedéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet a jövőben.

Csillag sérülés szélvédő javítása
Csillag sérülés szélvédő javítása
Szélvédő javítása Buda

Az úttestek állapota Buda övezetben:

Ha itt sétálunk akkor balszerencsére itt is előfordulhat, hogy a ócska út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg murvaok. Sajnos Buda és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy robajt észleljük akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Buda vagy övezetben akkor ajánlatos megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e karcolódott meg.

Mit tegyek ha Buda vagy annak övezetben berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a sérülés helyét, hogy ne menjen bele semmilyen szennyeződés . Persze ha pereg az eső vagy a hó akkor ez nem igazán lehetséges de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél szarazabb a sérülés belseje és minél gyorsabban javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megjavítani a szélvédőt.

Társaságunk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Buda és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha éppen Buda övezetben megtörtént a nehézség akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és egyhelyben kell maradni ! Hidegvérrel el lehetvezetni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Vállalkozásunk központja és a mobilitás:

Cégünk központja Budapesten van, minden hétköznap innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a mélygarázsban mi újjá varázsoljuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábavezetni sérült szélvédővel és elmenni javított szélvédővel.