Olcsó szélvédő javítás Bénye és vonzáskörzete egykettőre :

Nemigen gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami malőr lesz ha valamikor Bénye vagy annak településen járunk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e folyik az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai problémáival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet malőr. Az autóutak balszerencsére Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak zúzott kőok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk utazó sofőr ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön ráesik. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a későbbiekben akár egy komplett szélvédő cserét is kiválthat ha nem foglalkozunk vele. A kőfelverődéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet későbbiekben.

Csillag nyílás szélvédő javítása
Csillag nyílás szélvédő javítása
Szélvédő javítása Bénye

Az autóutak jellege Bénye településen:

Ha itt lézengünk akkor balszerencsére itt is előfordulhat, hogy a elnyűtt út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg zúzott kőok. Sajnos Bénye és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy robajt halljuk akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Bénye vagy településen akkor célszerű megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e repedt meg.

Mit tegyek ha Bénye vagy annak településen berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a nyílás helyét, hogy ne menjen bele semmilyen maszat . Persze ha aláhull az eső vagy a hó akkor ez nem igazán lehetséges de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél érintetlenebb a nyílás méllye és minél hamarább javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megcsinálni a szélvédőt.

Vállalkozásunk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Bénye és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha valamikor Bénye településen megtörtént a malőr akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és sehova tovább ! Nyugodtan el lehetkormányozni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Társaságunk központja és a mobilitás:

Szervezetünk központja Budapesten van, naponta innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll, az sem kerűl semmivel többe. Dönthet úgy, hogy pl munkában van és a garázsban mi helyrehozzuk a sérűlt szélvédőjét. Így nem kell Önnek semmivel sem foglalkozni csak munkábakormányozni sérült szélvédővel és tovább menni javított szélvédővel.