Szélvédő javítás gyorsszolgálat Márianosztra

Ritkán gondolunk arra, hogy a szélvédővel valaha is valami baj lesz ha éppen Márianosztra vagy annak környékén megyünk autóval. Mindenki azon szokott agyalni, hogy vajon jó a fék vagy nem e szökik az olaj stb. Azaz magával az autó mechanikai problémáival foglalkozunk, azonban nem csak ezzel lehet baj. Az utakon sajnos Magyarországon de mondhatni a világon mindenhol vannak kavicsok, kisebb kövek, bármi amit kidobtak az autóból ott lesz az úton valahol. Az előttünk haladó autó ha rámegy akkor az bizony megdobhatja és a szélvédőnkön landolhat. Ami repedést okozhat a szélvédőn, ami a későbbiekben akár egy komplett szélvédő cserét is eredményezhet ha nem foglalkozunk vele. A repedéssel foglalkozni kell mert a kis kárból csak nagyobb lehet idővel.

berepedt szélvédő javítása Márianosztra


Az utak állapota Márianosztra környékén:

Ha itt járunk akkor sajnos itt is előfordulhat, hogy a rossz út kátyusodása miatt, avagy a hegyről lehordott hordalék miatt de az úton vannak főleg kavicsok. Sajnos Márianosztra és környéke sem kivétel, mindenhol előfordulhat. Amikor a nagy csattanást halljuk akkor amint megérkeztünk a helyre ahová tartunk Márianosztra vagy környékén akkor érdemes megnézni az autó üvegeket / szélvédőt, hogy nem e sérült meg.

Mit tegyek ha Márianosztra vagy annak környékén berepedt a szélvédőm?

Az első dolog az, hogy le kell ragasztani valamivel a repedés helyét, hogy ne menjen bele semmilyen szennyeződés. Persze ha szakad az eső vagy a hó akkor ez nem igazán lehetséges de mindent meg kell próbálni az ügy érdekében. Ez azért fontos, mert minél tisztább a repedés belseje és minél hamarább javítva lesz annál jobb és szebb minőségben lehet megjavítani a szélvédőt.

Cégünk a www.szelvedo-javitas-fix-aron.hu mobil szolgáltatásának köszönhetően Márianosztra és annak vonzáskörzetében is javít szélvédőket FIX áron. Azaz ha éppen Márianosztra környékén megtörtént a baj akkor mi akár 1 órán belül ott vagyunk és 30-40 perc után kijavítjuk a szélvédő repedését. Ha berepedt a szélvédő az nem azt jelenti, hogy meg kell állni és sehova tovább! Nyugodtan el lehet menni oda ahová akartunk és akár másnap is el lehet intézni a javítást.

Cégünk székhelye és a mobilitás:

Cégünk székhelye Márianosztraen van, minden nap innen indul a munka és a helyszínen is végzünk szélvédő javítást. Amennyiben nekünk kell elmenni oda ahová az autó áll akkor az némi felár de dönthet úgy, hogy elhozza a műhelyünkbe előre egyeztetett időpontban és akkor már olcsóbban megússza.